Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: PC pro hraní her v ceně 7 500 - 10 000 Kč

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    24

    Zaměření pro: hraní her

    Platforma: nerozhoduje
    Operační systém: OS mám
    LCD monitor: bez LCD

    Poznámky a periferie:
    Ahoj, potřeboval bych poradit se sestavou. Předběžně jsem splácal toto: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?eid=104140
    Co vy na to?
    Ps.: zdroj, HDD a mechaniku mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Nebylo by od věci zjistit co je to za zdroj (značka, typ případně stav kondíků uvnitř)
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 15-02-2012 v 16:11
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    24

    Prtomiňte nevěděl jsem, že se to nebude ukazovat. Radši to tu vypíšu:

    CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition
    Chladič CPU: Arctic Alpine 64 Pro Rev.2
    MB: ASUS M5A87 - AMD 870
    GPU: GIGABYTE HD 6750 Ultra Durable OC 1GB
    Paměti: Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz
    Bedna: Eurocase ML N530 černá

    Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 500W, OEM
    Naposledy upraveno uživatelem Krzy: 15-02-2012 v 12:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Krzy Zobrazit příspěvek
    Prtomiňte nevěděl jsem, že se to nebude ukazovat. Radši to tu vypíšu:

    CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition
    Chladič CPU: Arctic Alpine 64 Pro Rev.2
    MB: ASUS M5A87
    GPU: Gigabyte Radeon HD 6750 1GB DDR5 GV-R675OC-1GI
    Paměti: Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz
    Bedna: Eurocase ML N530 černá

    Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 500W, OEM
    Ten zdroj a skrin teda uz mas ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Ten zdroj a skrin teda uz mas ?
    Zdroj, mechaniku a HDD mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Krzy Zobrazit příspěvek
    Zdroj, mechaniku a HDD mám
    V tom pripade bych to na hry videl asi nejak takhle ...
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011HIW0116JA01
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    V tom pripade bych to na hry videl asi nejak takhle ...
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011HIW0116JA01
    A pokud je to drahé, vyměň i3 za G630.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    V tom pripade bych to na hry videl asi nejak takhle ...
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011HIW0116JA01
    Ten procesor od intelu vypadá pěkně, až na to že dokáže pracovat s pamětí o max frekvenci 1333MHz, jen z té grafiky od NV nejsem zrovna nadšený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Krzy Zobrazit příspěvek
    jen z té grafiky od NV nejsem zrovna nadšený.
    A to jako proc? Dej si tam klidne ATi, ale tahle ma velmi dobry pomer cena/vykon ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    A to jako proc? Dej si tam klidne ATi, ale tahle ma velmi dobry pomer cena/vykon ...
    A poradil by si mi prosím nějaké GPU od AMD s cekou kolem 3000 a dobrým poměrem cena/výkon?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    HD6850 ... ale je teda za 3500 http://www.alfacomp.cz/php/index.php...5L14007K0BV4YR

    kazdopadne ja bych bral nVidii, to je proste fakt
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Hd6850 stoji kolem 3500kc. Pokud neco levnejsiho, tak hd6770.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    No konkrétně GTX560 má velmi dobrý poměr výkon/cena a pokud to má být na hry, je to ideální volba při tomto omezeném rozpočtu. Navíc převládá názor, že ovladače nVidia a obecně funkčnost karet je lepší než u ATI(AMD)
    Odpovídat lze po přihlášení