Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: LCD monitor BENQ 23" bliká-zežloutne

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tak nastav 60Hz, ne víc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    46

    když to udělám, tak mi nejdřív zobrazí že nebyl zjištěn žádný signál nebo tak něco a přepne se na dsub, pak když to zkusím ještě přepnout jednou na hdmi tak mi to ukáže mimo rozsah... dneska ještě zkusím vyměnit ten kabel jinak nevim :/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    To to radši zkus připojit přes DVI, když už budeš kupovat kabel.

    edit: jop, vím že již bylo DVI doporučeno. Jen to připomínám.. protože jak píšeš, rozhodně je větší šance že to rozchodí na DVI, než na jiném HDMI kabelu..
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 16-02-2012 v 15:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Jinak leda reklamace obou věcí zároveň. Oni totiž ty dvě věci separé fungují normálně, dohromady ne. Můžeš to zkusit třeba s notebookem přes HDMI a obyč inteláckou integrovanou grafikou... Holt daň za levné věci

    Snaile já mu DVI psal ve 4. postu U DVI je ta šance největší, ale obávám se nejhoršího...
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 16-02-2012 v 15:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    46

    dsub kabel bude zatím jen pujčenej, pokud to nepomuže zkusim koupit dvi a pokud ani to, tak jedině zkusim pujčit od přítelkyně notas a připojit ho k tomu... a pokud to pomůže tak asi teda koupim novou grafiku no... monitor je totiž dá se říct novej

    EDIT: a je velkej rozdíl použít dsub s redukcema DVI na každym konci oproti klasickymu DVI kabelu?
    Naposledy upraveno uživatelem Milan01: 16-02-2012 v 15:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ano je to zásadní rozdíl. Dsub je prostě analogový přenos, redukce na DVI na tom nic nezmění. (ta v sobě má navíc jen pár pinů, které jsou schopné ten analogový signál poslat dál).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    46

    aha děkuji, ted jsem zkusil zapojit ten jiný dsub kabel tak uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    46

    Tak pokud má někdo podobný problém, DVI kabel pomohl. Od pátku mi to neudělalo ani jednou... děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. LCD: Bliká mě monitor v režimu PC
    Od Symphonik v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-03-2014, 11:27
  2. Novy LED monitor 22'' ASUS VE228HR blika
    Od dporupka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-11-2012, 19:53
  3. Monitor BenQ G2320HD "mimo rozsah"
    Od LAWLauncher v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-07-2011, 06:10
  4. LCD: LCD monitor 24" - BenQ G2420HDBE problém
    Od elinn v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2010, 10:14
  5. LCD: Blika druhy monitor
    Od jook v sekci Monitory
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-10-2007, 16:24