Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 50

Téma: Muj malej nevinej Vodník

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    Těsnění je v pořádku, spíš je problém v tom horním plastovém krytu, při utahování dutinek mi trošku popraskalo a těd začalo téci, jsem to zahlídl když jsem plnil okruh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od caesar323 Zobrazit příspěvek
    Těsnění je v pořádku, spíš je problém v tom horním plastovém krytu, při utahování dutinek mi trošku popraskalo a těd začalo téci, jsem to zahlídl když jsem plnil okruh.
    Edit: tak jsem to přelepil chemorenem, ale otazka zní jak dlouho to vydrží
    a da se dokoupit horní plast??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Citace Původně odesláno od caesar323 Zobrazit příspěvek
    Edit: tak jsem to přelepil chemorenem, ale otazka zní jak dlouho to vydrží
    a da se dokoupit horní plast??
    Jde objednat za 400,- Kč s DPH.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    tak bych prosil objednat

    ale zas si připlatím 600 a mam
    http://www.alphacool.cz/produkt/Ehei...ml?arg1=010604
    co ted
    Naposledy upraveno uživatelem caesar323: 10-05-2012 v 07:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Možná bych zkusil koupit toto http://www.alphacool.cz/produkt/Magi...700_-_12V.html má to ten TOP jinak dělaný...jinak je to uplně totožná pumpa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    tak mi přišla trošku jinačí pumpa místo na 12v je na 230v, ale na krabici je napsano 12V.. tak jsem zedvou pump udělal jednu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Jste si jisty ? Kdyz jsem to kontroloval pred odeslanim tak tam adapter na 12V byl na dne krabice (v baleni te pumpy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    jj vsechno tam bylo připravene na 12v, ale na štítku te samotne pumpy je napsano 230 asi se spletli ve fabrice
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Myslíte na krabici nebo na samotné pumpě ? Tak či tak je to jedno - končila ta pumpa dvoužilovým napájecím kabelem ? Pokud ano tak na dně krabice je takové PCB 4 x 6 cm, do kterého se ty dva kabely přišroubují, zapojí se do toho molex a je to

    Jsem si téměř 100%ně jistý, že tam ta redukce v balení byla...zítra se mrknu ve skladu, jestli se tam někde náhodou neválí, ale opravdu by měla být v krabici od pumpy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    jj na krabici je napsano 12v a ta reduce tam taky byla ale přímo na te pumpě je napsano 230 a na te staré mam 12v
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,573

    Toho si nevšímejte, Eheim ty štítky lepí jak se jim zachce, je to na 100% 12V verze. Normálně ten napájecí kabel připojte na to PCB, připojte tam molex a pojede to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    ale ta pumpa na 12v proste nejede, tak jsem si toho všiml
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    tak jsem vzal měřák a změřil jsem odpor,
    - stara pumpa co mi jede v pc ma 2,3
    - nova pumpa ma 500
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    26

    Na pumpy mam smůlu (tečou, hoří atd... moje vina do eletroniky nepatří voda) porate nějakou tichou pumpu s dobrým výkonem......
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vodnik je vse ok ?
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-01-2015, 17:32
  2. Nej vodník. Help
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-01-2013, 18:50
  3. Vodnik
    Od Pok v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2011, 18:32
  4. Vodní chlazení: vodnik
    Od aumirek v sekci Chlazení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-03-2008, 11:19
  5. Vodní chlazení: Vodnik
    Od rangers v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-01-2007, 21:15