Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: uTorrent ukládání do sítě

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    18

    Zdarec
    Nevíte co u utorrentu znamemá chyba prvek nebyl nalezen ???
    Ukládám si soubory ze stahování rovnou na NAS na routeru ale hodilo mi to už dvakrát tuto hlášku u souboru cca 9GB a musel jsem zkontrolovat soubory aby to pokračovalo. Jakoby se soubor nemohl dál ukládát na NAS.

    díky za odpovědi
    Naposledy upraveno uživatelem Swep: 18-02-2012 v 17:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    jaky filesystem je na NAS a kolika bitovy mas OS?

    9GB soubor souvisle ukladat do site vidim jako problematickou cinnost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    52

    Tezko rict, mam adsl s downloadem tak 2,5Mbs a stahuji pres transmission na routru, kterej uklada na nas napojene kablem na routr. Ukladani do mezipameti mam 10MB, aby to furt nezapisovalo na disk. Zatim jsem problem nezaznamenal ani s 10GB. Podle rychlosti stahovani to na PC chce nastavit rozumnou mezipamet. Jinak taky netusim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    111

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    9GB soubor souvisle ukladat do site vidim jako problematickou cinnost.
    A to proč? Nevidím v tom nejmenší problém. Sám to tak provozuji - klient na pc a ukládám rovnou na domácí server.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    52

    Tak me prece jen neco napadlo, nema ten nas nejakou setrici funkci, kdy se uspi? Problem s timhle nastane ve chvili, kdy se za tu dobu nezaplni vyrovnavaci pamet utorrentu a takto to dopadne nez se NAS probere pri pristupu. Skus zmentsit vyrovnavaci pamet, standart je zi to utorr resi sam, pak 32MB nebo co nastavis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    To je dobrej napad overit to, ale moc sanci tomu nedavam.

    Jinak to je nejakej router s openwrt? nebo fw od vyrobce? Co ten filesystem na NAS? Pripojenej ho mas pres smb nebo nfs, ci jinak?
    Pokud je to linuxovej router nema nastavenou kontrolu filesystemu a nepokousi se o ni?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Utorrent download 10 kb/s
    Od Swep v sekci Sítě
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 22-12-2011, 20:18
  2. uTorrent jakou verzi používáte ?
    Od Swep v sekci Internet
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-12-2011, 19:58
  3. Ukládání videa
    Od B.Gen.Jack.O.Neill v sekci Internet
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-01-2009, 14:05
  4. ukládání dat ze sítě
    Od Lukas.Manak v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-11-2008, 10:31
  5. Holografické ukládání dat :)
    Od crasher.km v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-06-2008, 21:25