Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: deska + procesor

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    ahoj.mám doma tuhle desku Gigabite Ga-m720-us3 a chci ji osadit tímto procesorem http://www.alza.cz/amd-athlon-ii-x2-...FQFI3godMDozPQ
    půjde mi do patice.taknějak jsem hledal a deska by neměla mít problém s paticí am3 ale raději se zeptám.
    jinak asi bude pro chod potřebná určitá verze biosu.Tzn. že postup je následující-složím pc a flashnu bios na patřičnou verzi a vše bude o.k.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    tyto verze se stahují na desku s rev 1.0 já mám uvedeno u desky rev.1.1 co to vůbec označuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od marekpevný Zobrazit příspěvek
    tyto verze se stahují na desku s rev 1.0 já mám uvedeno u desky rev.1.1 co to vůbec označuje?
    Horní odkaz je support list pro revizi 1.0 a dolní pro revizi 1.1

    Výrobci dělají u desek v průběhu jejich prodeje různé změny v návrhu a to jsou jednotlivé revize. V případě této desky to je např. odlišný chipset.

    Zde jsou BIOSy pro revizi 1.1 - http://www.gigabyte.com/products/pro...?pid=3313#bios
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Mozna te to prekvapi, ale BIOSy pro obe revize desky jsou totozne. Takze klidne flashuj (F5 a vyssi odsud)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    děkuji za pomoc a trpělivost.jětě malej dotaz.Můžu bios flashnout až po instalaci procesoru(je do patice am3)?Nebo musím dát nejprve do desky procesor který je pro patici am2+ pak flashnout bios a potom teprve instalovat procesor určený pro am3 patici.Vím že fyzicky jsou patice stejné ale zajímá mě jestli bude bez flashnutí biosu ten novej procák fungovat.Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od marekpevný Zobrazit příspěvek
    děkuji za pomoc a trpělivost.jětě malej dotaz.Můžu bios flashnout až po instalaci procesoru(je do patice am3)?Nebo musím dát nejprve do desky procesor který je pro patici am2+ pak flashnout bios a potom teprve instalovat procesor určený pro am3 patici.Vím že fyzicky jsou patice stejné ale zajímá mě jestli bude bez flashnutí biosu ten novej procák fungovat.Děkuji
    Při flashnutí musíš použít nějaký podporovaný procesor!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,112

    Jistejsi je samozrejme flashovani s podporovanym procesorem. S novejsim to nemusi vubec nabehnout nebo to ruzne zlobi. Ty v te desce ted nic nemas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    ne nemám.Tu desku mám doma v krabici.taknějak jsem pozháněl komponenty a ted to chci dát dohromady a bohužel kontakt na majitele nemám abych se zeptal co měl v té desce za procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    myslíte že bych desku flashnul s tímto procákem? http://www.czc.cz/amd-sempron-64-300.../37906/produkt
    mám možnost si ho půjčit.
    jinak mě jěště zkontrolujte jestli mi do té sestavy všechno půjde.
    zdroj seasonic http://www.alza.cz/seasonic-ss-400et-f3-d167021.htm
    http://www.alza.cz/amd-athlon-ii-x2-250-d153958.htm
    http://www.alza.cz/arctic-freezer-13-d200569.htm
    http://www.alza.cz/graficka-karta-ga...mi-d111857.htm
    http://pameti.heureka.cz/a-data-xpg-plus-series-ddr2-4gb-1066mhz-cl5-2x2gb-ax2u1066pb2g5-2p/
    http://www.czc.cz/gigabyte-ga-m720-u.../62971/produkt
    jinak na pc už se nikdy žádnej upgrade dělat nebude.mám ho pouze jako nouzovku na doma a skládám to z všelijak sehnaných komponentů.Na kompatibilitu komponentů se ptám proto abych třeba zbytečně nedusil třeba procesor v desce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Jojo,bios updatuj s tím starým Sempronem.Jinak sestava OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    díkes za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    Citace Původně odesláno od marekpevný Zobrazit příspěvek
    díkes za odpoved
    No,my měli zato že už máš hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Deska MSI a procesor
    Od Newstory v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2013, 16:08
  2. procesor + deska
    Od Maximus12 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 12:52