Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

WD My Book Live error 31319

Retiree (49)|25.2.2012 14:04
Od jisté doby po přihlášení k WD My Book Live (1TB) se zobrazí hláška "Network Line Down". Po Úplném testu zobrazen pouze "unknown error 31319" (síťové připojení). Disk připojen k routeru Asus RX3041, další připojená zařízení jsou 2x PC, 1x TV Samsung. Ze všech ostatních připojených zařízení je disk přístupný, všechna ostatní zařízení mají do WAN přístup . Jediná vada je nemožnost synchronizace času disku z netu (případně aktualizace fw). Když něco funguje, tak do toho nešťourám, v routeru jsem pouze nastavil pevné interní IP.
Retiree (49)|27.2.2012 14:12
Takže díky za reakce. Problém s uvedenou hláškou mohla způsobovat zpomalená odezva DNS serveru. Předešlá (automatická) aktualizace fw patrně změnila některá systémová nastavení, což mi uniklo. Implicitní NTP server time.windows.com také patrně nevyniká spolehlivostí. Ze zákaznické podpory WD sice odpověděli během víkendu, ale nic konkrétního... Takže to jsou pouze mé domněnky, skutečnou příčinu problému jsem nezjistil. Po aktualizaci fw a změně NTP serveru se zatím zdá vše OK.
Mám jiný problém, řeším jinde..