Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Problém s HDD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    7

    Ahoj chtěl jsem si dát jen HDD na kterém mám různé data do jiného PC jenže když ho připojím přes SATA tak se na něj nemohu dostat i když ho PC vidí ale nepřidá se ikona do tento počítač nevíte někdo co s tím jinak vím že se načte normálně když ho zformátuji ale to bych právě nechtěl abych nepřišel o ty data.Předem dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Přidat písmenko disku ve Správě disků
    1. Ve "Správci disků" kliknou pravým na disku bez písmenka a zvolit "Změnit písmeno jednotky a cestu"
    2. Poté zvolit požadované písmenko a potvrdit
    3. Disk by měl rovnout zpřístupnit autorunem

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    7

    Tak tet jsem to zkoušel ale nejdeto když na nej kliknu pravým tak mě tam vyjede jen tlačítko nápovědy.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.jpg 
Zobrazení: 93 
Velikost: 297.7 KB 
ID: 24462  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A nebyl ten disk už někde formátovaný nebo změněny partišny? Tohle totiž nemá parametry běžného disku nebo disku z notesu na němž je recovery partišna

    edit: není to disk z raidu?

    edit2:
    spusť CMD (WIN+R -> napsat CMD -> Enter)
    napiš DISKPART -> Enter
    napiš list disk -> enter
    a pošli sem screenshot
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 02-03-2012 v 00:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    7

    Tak to bohužel nevím jestli už byl někdy formátovaný.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu2.jpg 
Zobrazení: 117 
Velikost: 66.1 KB 
ID: 24463  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Teď
    select disk 1
    list partition
    a pošli screen

    edit: jak teda víš, že jsou na něm data? Jako úplně nejlepší by bylo vrátit ho do toho pc odkud je a zkopírovat požadovaná data. Nebo použít Find and Mount Partition na Hirens Boot CD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    7

    tak tady to je
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu3.jpg 
Zobrazení: 93 
Velikost: 64.1 KB 
ID: 24464  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    napiš ještě jednou SELECT DISK 1 (s mezerou) poté opět list partition
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    7

    je tam to stejný
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu4.jpg 
Zobrazení: 98 
Velikost: 79.1 KB 
ID: 24465  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    No není, ale to je jedno...

    Teď select disk 0
    list partition

    edit: kua to si ty disky nemůžete aspoň pojmenovat jako normální lidi když už je máte oba stejný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    7

    aha ok
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu5.jpg 
Zobrazení: 107 
Velikost: 77.2 KB 
ID: 24466  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    select partition 1
    assign

    edit: mám takovej pocit, že ten disk je jen oddíl s recovery (fat32) a nejsou na něm jiná data...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    7

    jo už to jede super díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení