Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Potřebuji poradit procesor

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    8

    Ahoj, jsem spíše herně založený fanoušek, ale není u mně důležité hrát na max detaily. Hraji spíš starší hry. (HoMAM nebo WoW) A tak vás chci požádat zda by jste mi neporadili nějaký procesor kolem 2 000 ,-- Spíše AMD oni jsou levnější. Přemýšlel jsem nad ,,AMD Athlon II X4 651,, nebo ,,AMD A6-3650,, ale přiznám se, že tápu. Takže spíš by mi pomohli vaše komentáře a nápady. Děkuju Navíc nevím zda je důležité když už sestavuji nový PC aby procesor měl 32nm širojá vlákna křemíkuá nebo 45 nm, nebo zda je důležitý jestli má procík grafiku v tom nebo ne nebo dokonce L-cache -> vůbec mi nic neříká. Takže vás moc prosím. HELP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Spíše napiš jaký máš rozpočet na PC a se sestavou ti poradíme
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    8

    Tak s tím jsem vás nechtěl zatěžovat ale napsat můžu. Zatím jsem počítal že bych dal Max 7000 bez grafiky, ta se koupí časem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    A nějaké komponenty(skříň, mechanika,...) už máte nebo bude vše nové
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Souhlas.. začínat od procesoru je hodně nešťastné. Napiš co máš (pokud např. upgraduješ starší sestavu), co chceš (to už víme, tedy hrát hry) a kolik do toho hodláš vrazit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    8

    neznáte nějakou stránku, kde lze sestavit PC? že bych jen poslal odkaz? mám něco v hlavě, ale asi by to šlo komplet, mám starý PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    např ALFACOMP
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    8

    Tak jsem si nějak udělal představu akorát se do těch 7000 bohužel nevejdu.

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011484010Q3N01

    Poupravíte mi to prosím? A pokud po úpravě to vyjde dokonce levněji budu moc štasten. Děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Citace Původně odesláno od proteus891 Zobrazit příspěvek
    Tak jsem si nějak udělal představu akorát se do těch 7000 bohužel nevejdu.

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011484010Q3N01

    Poupravíte mi to prosím? A pokud po úpravě to vyjde dokonce levněji budu moc štasten. Děkuju.
    Takto poskladané ti to nepôjde .... athlon 631 nemá grafiku

    Viac sa to osekať asi ani nedá
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Nebo co zkusit INTEL
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    Nebo co zkusit INTEL
    IMHO to jde lépe: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011719010MBI01
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    8

    a já myslel že bude stačit když bude integrovaná grafika prozatím na Základní desce, a co se týče toho INTELU, ten procesor je o kolik horší, než ten co jsem navrhoval?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Suprak
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    408

    Citace Původně odesláno od athens Zobrazit příspěvek
    Nebo co zkusit INTEL
    O 2 Kč víc je tam 500GB HDD. Méně se ani nevyplatí kupovat.

    EDIT:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ve hrách je ten intel rychlejší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    8

    Já se opravdu omlouvám, ale jsem na tyto věci úplně blbej.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Potřebuji poradit s vylepšením PC
    Od Fox_25 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-05-2014, 15:51
  2. potřebuji poradit - připojení na wifi na PC
    Od angry tapeworm v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 21:55
  3. Potřebuji poradit se sestavou
    Od weth v sekci PC - archiv
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 23:10
  4. Potřebuji poradit.
    Od mobidik1962 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 19:44
  5. DDR1: potrebuji poradit
    Od SpeedFilip v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-11-2006, 19:14