Zdravím tady všechny,mám problém s Notebookem KT0AB a to takový že na nej nemůžu nainstalovat vubec žadný windows.Problem vznikl tak ze jednoho vecera notebook normalne jel a byl vypnut pres start"tak jak se má vypinat ".Rano kdyz jsem nb spustil pri nacitani Hdd to jenom napsalo nejakou hlasku a windows nesel spustit a tak jsem si tam dal DVD win 7 a chtel jsem preinstalovat znovu windows.Nabootoval jsem DVD,pak odstranil oddíl,naformatoval Hdd a spustim instalaci a chvilku tam jede ze probýha priprava na kopírovani a za chvilku vyjede chybová hláška " kod chyby 0x80070057" vice v příloze.At sem delal co jsem delal nadostal jsem tam zadny windows at uz instalace probíhala s DVD a nebo usb flash disku.Pak jsem skusil HDD vyjmout s NB, naformatoval jsem ho ve stolnim pc a zkusil jsem instalovat win 7 ze stolniho pc a bez problemu to jelo,vsechno se nainstalovalo.Na NB jsem zkusil dat i novy bios ale nepomohlo a windows nejde naistalovat at uz tam davam kterýkoli.Nevím co dal a tak se obracím tady na vás,treba mate stejne zkusenosti a muzete pomoci.Predem mooc dekuji za kazdou radu.