Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Rozšíření signálu pomocí AP

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele d@V3KiN6
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    36

    Zdravím.

    Potřeboval bych rozšířít signál wi-fi routeru/modemu Huawei Atheros pomocí AP Air Live. Moc se v této bezdrátové síťařině nevyznám. Je to vůbec možno nějak provézd?

    Wi-fi router/modem Huawei Atheros mám v prvním patře, ale signál nedosahuje do přízemí. Jde ho bezdrátově propojit s AP Air Live v přízemí, který by pak signál šířil dále?

    Děkuji mnohokrát za pomoc a případné osvětlení.
    Naposledy upraveno uživatelem d@V3KiN6: 11-03-2012 v 13:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Jde to, ale nedavam ti moc sanci ze to zvladnes, pro zacatek nam napis kompletni nazvy/oznaceni danych zarizeni a stahni a flashni do nich nejnovejsi dostupny firmware.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele d@V3KiN6
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    36

    Huawei EchoLife HG520i a Airlive WL-5460AP 802.11g AP/Bridge/WDS/Client. A snad zas taková lama nejsem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    To snadno zjistime, pokud je ten 5460 bez v2 v nazvu tak z nej budes muset pres Intermediate firmware ten v2 udelat, finalne nahraj firmware e19_b3_eu pro v2.

    Více viz strejda google. Pak budeme pokracovat konfiguraci, pokud budes potrebovat pomoc, v podstate muzes jet podle navodu 5460, co se tyka Huawei tak pokud mas funkcni a zaheslovanou wifi alespon nejakym wpa, tak celkem neni co resit na tom Huaweii.
    Naposledy upraveno uživatelem |Mio|: 11-03-2012 v 22:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    To snadno zjistime, pokud je ten 5460 bez v2 v nazvu tak z nej budes muset pres Intermediate firmware ten v2 udelat, finalne nahraj firmware e19_b3_eu pro v2.

    Více viz strejda google. Pak budeme pokracovat konfiguraci, pokud budes potrebovat pomoc, v podstate muzes jet podle navodu 5460, co se tyka Huawei tak pokud mas funkcni a zaheslovanou wifi alespon nejakym wpa, tak celkem neni co resit na tom Huaweii.


    Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda máte zkušenosti s touto aktualizací firmwaru ? já to aktualizoval a ted se nemohu za boha připojit na web managment (původní IP 192.168.1.210 nefunguje)..aktualizace mi smazala veškěré zabezpečení a já ho tam potřebuji nastavit znovu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Alf Alf je offline
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    306

    Defaultní 192.168.100.252 (podle manuálu) nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    10

    Bohužel....a windowsi mi ani nenajdou router v sítí,takže musim jedině do nastavení přes web managment...a ten mi to nenačte....pše to jen "vyprše čas spojení" a prd...
    Odpovídat lze po přihlášení