catalyst 12.3?
Zdravím všechny
stáhl a nainstaloval jsem ovladače 12.2 nejnovější ale v ccc vidím 12.3 ?co jsem koukal tak 12.3 není ještě ani preview je to normální? viz jpg
stáhl a nainstaloval jsem ovladače 12.2 nejnovější ale v ccc vidím 12.3 ?co jsem koukal tak 12.3 není ještě ani preview je to normální? viz jpg
[quote=r34ktor;496835]Jo, už 12.2 preview se hlásily jako 12.3. Pokud ti to vadí, uprav si hodnotu v registrech.[/quote]
nevadí pokud to není preview to bych asi smazal
nevadí pokud to není preview to bych asi smazal
Podle prvního obrázku jsi stahoval WHQL. Je to kosmetická vada, která nemá vliv na funkčnost.
PS: Ale my staří harcovníci musíme mít vždy něco lepšího. ;)

PS: Ale my staří harcovníci musíme mít vždy něco lepšího. ;)

PS: Ale mi starý harcovníci musíme mít vždy něco lepšího. ;)
PS: mi se píše MY a jste "staří" harcovníci ,né nejste dělám si srandu a co je to ten 12,2 performenc?
PS: mi se píše MY a jste "staří" harcovníci ,né nejste dělám si srandu a co je to ten 12,2 performenc?
[quote=hugostieglitz;496926]PS: mi se píše MY a jste "staří" harcovníci[/quote]
Opraveno. :runaway
[quote=hugostieglitz;496926] ,né nejste dělám si srandu a co je to ten 12,2 performenc?[/quote]
Jde o neveřejnou verzi, která je ve hrách o 30% výkonnější. :cool:
Opraveno. :runaway
[quote=hugostieglitz;496926] ,né nejste dělám si srandu a co je to ten 12,2 performenc?[/quote]
Jde o neveřejnou verzi, která je ve hrách o 30% výkonnější. :cool:
Jde o neveřejnou verzi, která je ve hrách o 30% výkonnější.
No to je dobrý a kde se to dá sehnat?a je to originál od amd?
No to je dobrý a kde se to dá sehnat?a je to originál od amd?
Ano, samozrejme je to original. Pristupny je vsak pouze pro cleny placeneho AMD Fusion Partner Programu.
[quote=zsdx;496933]Ano, samozrejme je to original. Pristupny je vsak pouze pro cleny placeneho AMD Fusion Partner Programu.[/quote]
tak díky za info ted se jdu kouknout na podmínky
tak díky za info ted se jdu kouknout na podmínky
Na zaklade obdrzene SZ se citim povinen Hugovi verejne omluvit:
Mily Hugo,
v navrhu reseni bylo zmenit si prislusny identifikacni retezec v registrech. Nasledny obrazek pouze demonstroval, ze tam lze dopsat cokoliv. Doufam, ze te zertik a jeho nasledne rozvinuti a uzdrzovani v nejistote nijak nepoznamenalo a zustanes nadale verny tomuto diskuznimu foru.
Zdenda
Mily Hugo,
v navrhu reseni bylo zmenit si prislusny identifikacni retezec v registrech. Nasledny obrazek pouze demonstroval, ze tam lze dopsat cokoliv. Doufam, ze te zertik a jeho nasledne rozvinuti a uzdrzovani v nejistote nijak nepoznamenalo a zustanes nadale verny tomuto diskuznimu foru.
Zdenda
[quote=zsdx;497128]Na zaklade obdrzene SZ se citim povinen Hugovi verejne omluvit:
Mily Hugo,
Zdenda[/quote]
Páni ,já jsem skočil na špek?
Mily Hugo,
Zdenda[/quote]
Páni ,já jsem skočil na špek?