Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Restartování Pc při najíždění W7

Klatak (2)|14.3.2012 11:18
Dobrý den, zakoupil jsem komponenty na sestavení Pc, původní mi zbyl jen HDD, po zapojení všech komponentů mi najede úvodní obrazovka W7,jak je tam napsáno "čekejte prosím" a nabíhá to logo a pak se Pc restartuje a nenajede ani,když dám nouzový režim,HDD jsem vyndal a dal zpět do starého Pc a tam normálně W7 naběhly...děkuji za rady.
athens (724)|14.3.2012 11:27
Ty na tom disku máš naistalovaný Win7 a dal jsi ho do nového PC? Musíč provést novou (čistou) instalaci Win7. Na disku jsou totiž ovladače(různá nastavení ze starý PC). prostě reinstal Win7
Klatak (2)|14.3.2012 11:30
Mockrát děkuji...
Jds (106)|16.3.2012 11:02
[quote=athens;496957]Ty na tom disku máš naistalovaný Win7 a dal jsi ho do nového PC? Musíč provést novou (čistou) instalaci Win7. Na disku jsou totiž ovladače(různá nastavení ze starý PC). prostě reinstal Win7[/quote]

Mám zkušenost že to je pravda ale,podařilo se mi že jsem přehodil disk z 1PC do 2 a winy7 normálně najeli akorát se doinstalovaly o vladače pro desku.Toje ale, velká náhoda byly to desky od stejného výrobce(stejný řadič HDD).Jinak nepomáhá ani oprava přes nástroj win co to nabízý na začátku.Takže skutečně pomůže jen čistá instalace.Zdar a sílu.