Restartování Pc při najíždění W7
Dobrý den, zakoupil jsem komponenty na sestavení Pc, původní mi zbyl jen HDD, po zapojení všech komponentů mi najede úvodní obrazovka W7,jak je tam napsáno "čekejte prosím" a nabíhá to logo a pak se Pc restartuje a nenajede ani,když dám nouzový režim,HDD jsem vyndal a dal zpět do starého Pc a tam normálně W7 naběhly...děkuji za rady.
Ty na tom disku máš naistalovaný Win7 a dal jsi ho do nového PC? Musíč provést novou (čistou) instalaci Win7. Na disku jsou totiž ovladače(různá nastavení ze starý PC). prostě reinstal Win7
[quote=athens;496957]Ty na tom disku máš naistalovaný Win7 a dal jsi ho do nového PC? Musíč provést novou (čistou) instalaci Win7. Na disku jsou totiž ovladače(různá nastavení ze starý PC). prostě reinstal Win7[/quote]
Mám zkušenost že to je pravda ale,podařilo se mi že jsem přehodil disk z 1PC do 2 a winy7 normálně najeli akorát se doinstalovaly o vladače pro desku.Toje ale, velká náhoda byly to desky od stejného výrobce(stejný řadič HDD).Jinak nepomáhá ani oprava přes nástroj win co to nabízý na začátku.Takže skutečně pomůže jen čistá instalace.Zdar a sílu.
Mám zkušenost že to je pravda ale,podařilo se mi že jsem přehodil disk z 1PC do 2 a winy7 normálně najeli akorát se doinstalovaly o vladače pro desku.Toje ale, velká náhoda byly to desky od stejného výrobce(stejný řadič HDD).Jinak nepomáhá ani oprava přes nástroj win co to nabízý na začátku.Takže skutečně pomůže jen čistá instalace.Zdar a sílu.