Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Brake Zobrazit příspěvek
    A ten DIRT 3 co jek tomu je elektronická licence, nebo krabičková, nevíte?
    Jde o kartičku s kódem. Po registraci získáš licenční číslo, kterým hru aktivuješ na Steamu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    86

    Ještě bych měl dotaz ohledně operační paměti.
    Jak jsem již psal v prvním příspěvku, tak momentálně mám 2 x 2gb.
    Asi by nebylo úplně od věci přikoupit ještě aspoň 2gb?
    Nevím, ale jak to přesně funguje. U mé základní desky mám napsáno toto:

    DDR2 1333(OC)/1066(Note 3)/800/667
    4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
    Dual channel memory architecture
    Support ECC Memory

    Takže pokud tomu dobře rozumím, tak bych měl mít 4 sloty na ramky a teď mám 2 obsazené, takže 2 bych měl mít ještě volné a do jednoho z nich bych mohl dát ještě jednu 2gb?
    Ale co znamená to "Dual channel memory architecture"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,044

    Jelikož se jedná o herní PC, stačí 4GB RAM. Hry jsou z 99% 32bit aplikace, neumí si ukousnout více jak 2GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    86

    Tak děkuji moc všem za rady, mám již koupeno a nainstalováno a jsem spokojen

    Jen snad již poslední otázka.
    Nemusím někde v BIOSu nebo ve windows něco odblokovat, abych mohl používat plný výkon procesoru?
    U jedné hry jsem měl třeba docela dlouhý loading, ale přitom procesor mi hlásil, že je využit jen na 10%..
    nebo když jsem přímo hrál nějaké náročné hry na full detaily, tak stejně procesor byl vytížen tak kolem 50%.
    Asi to je normální co jsem tak četl, protože programy většinou plný výkon nedokáží využít?
    Ale raději se ptám, kdyby bylo náhodou někde něco, co by mi mohlo blokovat plný výkon
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,044

    loading -> věc HDD, z něj se načítá do RAM.
    Při hře samotné - proč by měla hra zákonitě vytěžovat zrovna CPU na 100%?
    Plno her na CPU až tak náročné nejsou. Grafika je vždy to hlavní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    86

    A když třeba hraju ten starcraft a normálně singleplayer jde pěkně na plné detaily, ale když jsem hrál multiplayer, kde se střetlo několik velkých armád a začlo to být dost náročé, tak se to trochu sekalo....a to způsobuje teda co? ta grafická karta?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58