Téma: Screeny vaší plochy
Ukazujte, uploadujte
Tyhle jsou jedny z oblíbenějších, sice nejsou tak svělé, jako ty, které jsem tu viděl, ale mi se líbí.
www.m10364xc95.xf.cz/drawinupravagv2.jpg
Jóda ze SW:
www.m10364xc95.xf.cz/1024.jpg
www.m10364xc95.xf.cz/plocha_hnus.jpg
Možná hodím, ještě screen ze 2. winů, kde mám Astona, ten vypadá víc hezky:)
www.m10364xc95.xf.cz/drawinupravagv2.jpg
Jóda ze SW:
www.m10364xc95.xf.cz/1024.jpg
www.m10364xc95.xf.cz/plocha_hnus.jpg
Možná hodím, ještě screen ze 2. winů, kde mám Astona, ten vypadá víc hezky:)
trošku OT ale neodpustím si hlášku jednoho mistra ze školy: "Je lepší mít systém v bordelu, než bordel v systému" :) Prostě systém uspořádání, který dočasně nechápete :D
[QUOTE=Martin Šejnoha]trošku OT ale neodpustím si hlášku jednoho mistra ze školy: "Je lepší mít systém v bordelu, než bordel v systému" :) Prostě systém uspořádání, který dočasně nechápete :D[/QUOTE]
mám podobnej názor ;)
//EDIT: sorry za tu šířku, ale nevím jak to jinak udělat :(
//EDIT by Pavel Kovač: obrazek upraven na mensi.
mám podobnej názor ;)
//EDIT: sorry za tu šířku, ale nevím jak to jinak udělat :(
//EDIT by Pavel Kovač: obrazek upraven na mensi.
2 head: tomuhle řikáš bordel? tak podívej na moje:) moje profesorka počítačů řiká že bordel na ploše maj jen ti co se v kompech nevyznaj..hmm:D
prave sa dívam na tuto plochu, už som spominal ze si na dizajne dam zaležať :)
tak takhle to ted vypadá u mě, trochu sem uklízel:)
Take jsem uklizel a vysledek je zde :D >
[QUOTE=tequilla]Take jsem uklizel a vysledek je zde :D >[/QUOTE]
hele jak to vypadalo před úklidem?:P je se tak ptám...:)
hele jak to vypadalo před úklidem?:P je se tak ptám...:)
[QUOTE=BlackFrog]hele jak to vypadalo před úklidem?:P je se tak ptám...:)[/QUOTE]
Bohuzel jsem si neudelal printscreen, ale byl plnej i spodek a pravej horni roh :D. Nejlepsi na tom je, ze se na ty plose stale jeste vyznam a nic nemusim hledat :confused:.
Bohuzel jsem si neudelal printscreen, ale byl plnej i spodek a pravej horni roh :D. Nejlepsi na tom je, ze se na ty plose stale jeste vyznam a nic nemusim hledat :confused:.
[QUOTE=tequilla]Bohuzel jsem si neudelal printscreen, ale byl plnej i spodek a pravej horni roh :D. Nejlepsi na tom je, ze se na ty plose stale jeste vyznam a nic nemusim hledat :confused:.[/QUOTE]
jo, vzdyt ja pri svem drivejsim poctu asi 70 ikon sem se taky vyznal... asi je to normalni:)
jo, vzdyt ja pri svem drivejsim poctu asi 70 ikon sem se taky vyznal... asi je to normalni:)
Muzete mi rict jak ho tam mam dostat. Ten obrazek??
[QUOTE=)aguar]Muzete mi rict jak ho tam mam dostat. Ten obrazek??[/QUOTE]
www.imageshack.us - uploadni obrázek a na následují stráce budeš mít odkazy na fóra, tak použij ten, kde je [ur l=adresa]
[/url]
www.imageshack.us - uploadni obrázek a na následují stráce budeš mít odkazy na fóra, tak použij ten, kde je [ur l=adresa]
Mac windows.
Chtěl bych se zeptat, který program umožňuje pozměnit windows, tak jak je vidět třeba na screenshotech od Smeliho nebo Fox22 a jaké to má nároky a vliv třeba na stabilitu. Free to hádám nebude :-( Předem děkuji.
[QUOTE=pavel_p]Chtěl bych se zeptat, který program umožňuje pozměnit windows, tak jak je vidět třeba na screenshotech od Smeliho nebo Fox22 a jaké to má nároky a vliv třeba na stabilitu. Free to hádám nebude :-( Předem děkuji.[/QUOTE]
Aston shell - www.astonshell.com - pokud nemáš otevřené okno nahrazuje standartní shell oken, tzn. explorer.exe. Stabilita je slušná, vliv na výkon spíše kladný. Použitelný pro všechna okna krom visty.
Aston shell - www.astonshell.com - pokud nemáš otevřené okno nahrazuje standartní shell oken, tzn. explorer.exe. Stabilita je slušná, vliv na výkon spíše kladný. Použitelný pro všechna okna krom visty.
KDE3 a Baghira; tapeta od Ministerstva energetiky USA. Kouzlo je v detailech.
Témátko je Zune deskop theme
Tak taky prispeji:
Prvni je na mem notebooku s Gentoo Linuxem
Druhy je stolni s MS Windows Vista
Prvni je na mem notebooku s Gentoo Linuxem
Druhy je stolni s MS Windows Vista
Tak toto je moja plocha. Nemam tam poriadok, ale zatial sa v tom vyznam. Wallpaper mam rovnaky uz niekolko mesiacov. Aby to bolo trochu krajsie, tak mam nainstalovany brico pack. Skusal som uz aj astona ale ten ma nejak nezaujal.
Moje plocha v práci... :)
[QUOTE=Smeli;47443]Moje plocha v práci... :)[/QUOTE]
Što éto? (Ty pyramidy)
Što éto? (Ty pyramidy)
[QUOTE=a8nr;47525]Što éto? (Ty pyramidy)[/QUOTE]
A víš že ani nvm... ale líbilo se mi to :D
Plocha doma:
A víš že ani nvm... ale líbilo se mi to :D
Plocha doma:
tak tady je screen mojí plochy...Nic extra,ale proč taky...v jednoduchosti je síla;)
IBM Thinkpad T60, Debian Lenny, Xfce 4.4, kernel 2.6.22.7
Nalevo 16.10.2007 (aktuální) napravo 1.1.2005 (už trošku historie :) )
Nic extra, ale jak už tady někdo řekl - v jednoduchosti je síla. A vyhovuje mi. Pro animaci toho pozadí mrkněte sem: http://www.wincustomize.com/skins.aspx?skinid=646&libid=50
no tak schvalne... :idea
Pracovni hnusne ;)
Na druhe plose mam vetsinou pustenej outlook ..
Na druhe plose mam vetsinou pustenej outlook ..
Tahle vypadá moje plocha neuklizena, když něco dělám. Ale musím si jednou do týdne smazat přebytečný soubory a složky jinak bych se vtom za chvíli utopil
Neber to osobně, ale když tak sleduju toto a tomuhle podobný témata, tak mi nejde do hlavy, proč si spousta lidí zaneřáďuje plochu všelijakými staženými, přijatými, dočasnými, a přechodně potřebnými i nepotřebnými soubory.:runaway Vždyť to je hanobení desktopu.:eek: Práci to nezrychlí, jenom to znepřehledňuje plochu.:notsure
Právě, že naopak - práci to zrychluje, nemusíš po stažení jít do nějaké složky, abys to spustil. Dobré to je hlavně u souborů, u kterých očekáváš častější spouštění ( třeba texťáky, sem tam nějaké instalátory apod. ). Navíc je taky dobré si tam nechat soubor, aby tak byl na očích a připomněl ti, že máš udělat to a to.
No nevím, při mém počtu otevřených oken to rychleji najdu ve složce nebo to tahám jenom do tempu. Plochu prakticky nepoužívám. :)
No jo, to je otázka toho, jak je kdo zvyklý a jak mu to vyhovuje.
Přesně tak...je to věc káždého zvlášť.Já mám většinu věcí co stahnu,napíšu a pod. na ploše.A když už mi tam překážej tak jdou jinam...Pro ukázku bych připojil screen svojí zaprasené plochy,ale nejsem na svém pc...Takovou plochu si snad dokážete představit...
Vrrrrm :turtle:runaway
[ATTACH]2134[/ATTACH]
[ATTACH]2134[/ATTACH]
Tak zase trochu změna...
Tak tady je moje plocha.
Novoroční update plochy po poměrně čerstvém reinstalu :)
[QUOTE=tgfh;77890]Novoroční update plochy po poměrně čerstvém reinstalu :)[/QUOTE]
Tej felde by pristali vacsie kolesa.
Tej felde by pristali vacsie kolesa.
[quote=SpeedFilip;77899]Tej felde by pristali vacsie kolesa.[/quote]
Felície mají "malinké kolečka", na druhou stranu to z mých očí vypadá pěkně :) . "Lidové vozítko" se ji asi nepřesdívá nadarmo :inlove
/nebuďmě OT
Felície mají "malinké kolečka", na druhou stranu to z mých očí vypadá pěkně :) . "Lidové vozítko" se ji asi nepřesdívá nadarmo :inlove
/nebuďmě OT
již delší dobu používám tapetu z ogame
http://www.ogame.cz (rád bych přidal přesnější odkaz, ale stránka je asi skriptovaná a nefungují absolutní url adresy...)
http://www.ogame.cz (rád bych přidal přesnější odkaz, ale stránka je asi skriptovaná a nefungují absolutní url adresy...)
[QUOTE=Andrasin;77803]Tak tady je moje plocha.[/QUOTE]
Prosím tě, kde jsi sehnal ten wallpaper?
Prosím tě, kde jsi sehnal ten wallpaper?
No tak se taky přidám

hups, docela velký:)[size=-3]snad se to nebude někomu dlouho načítat - to se omlouvám[/size]
[size=-3]Imho se tak dívám na ty odrazy tam...-nedávaj moc smysl[/size]

hups, docela velký:)[size=-3]snad se to nebude někomu dlouho načítat - to se omlouvám[/size]
[size=-3]Imho se tak dívám na ty odrazy tam...-nedávaj moc smysl[/size]
Po včerejším reinstalu... :)
[QUOTE=tgfh;102639]Po včerejším reinstalu... :)[/QUOTE]A kde je Felina nebo Fichtl....? :p
[quote=husky14;102652]A kde je Felina nebo Fichtl....? :p[/quote]
V avataru ne? :cool:
Změna je život :)
V avataru ne? :cool:
Změna je život :)
tak moje opět rozhozená a "uklizená" plocha..obdivuju lidi co tam maj jen pár ikonek..to je u mě nemožné:(
Když už se jede nové kolo,tak se taky přidám...Reinstal byl cca před měsícem...
[SIZE="1"]Když sem viděl tu složku s fotkama,tak Vám taky jednu ukážu->tadyk...kdyby chtěl někdo koupit,máme toho plnej byt...[/SIZE]
[SIZE="1"]Když sem viděl tu složku s fotkama,tak Vám taky jednu ukážu->tadyk...kdyby chtěl někdo koupit,máme toho plnej byt...[/SIZE]
Puvodně jsem měl samý apokalyptický a falloutí wallpapery, ale změna je život. Sry fallouťáci :D
Já si na plochách snažim držet pořádek a zatim to snad zvládám. :pp
Moje nynejsi
Troška klidu :)
[ATTACH]3186[/ATTACH]
[ATTACH]3186[/ATTACH]
moje plocha je zatim nic moc, ale je tam nova instalace windows xp... jsou tu nejake moc pekne plochy...
Takhle to teď vypadá u mě. Upozorňuju že to není čistá instalace woken, taky jsem léta míval na ploše bordel jako spousta lidí, ale takhle se mi to líbí víc :inlove
Moje plocha :))) v jednoduchosti je síla :)
edit: p@piho práce ;) díky ;)
edit: p@piho práce ;) díky ;)
Většinou to mám "uklizené", jinak wallpaper měním tak jednou za 14 dní. Většinou s tématikou krajin. :thumb
Tak ja se pridam taky. Moje oblibeny usporadani - auto uprostred, ikonky okolo ;-)
A není to čerstvě po instalaci;)
tak bych si dovolil screen svého bor*ýlku :D
cca týden po instalaci OS .D
cca týden po instalaci OS .D
Tohle téma se mi přesně hodí.Já kretén sem pospíchal,nějak sem se přemáč a vzniklo tuto.Teď nevim jak ten panel šoupnout zpět.Dělam tu snim psí kusy a snejně to nejde..
Jsem ani ne mesic po instalaci, jeste tam nemam ten spravej bordel :D
[QUOTE=SamecP;136363]Tohle téma se mi přesně hodí.Já kretén sem pospíchal,nějak sem se přemáč a vzniklo tuto.Teď nevim jak ten panel šoupnout zpět.Dělam tu snim psí kusy a snejně to nejde..[/QUOTE]
Nápověda k hlavnímu panelu:
Klepněte do prázdné oblasti hlavního panelu, podržte levé tlačítko myši stisknuté a přetáhněte hlavní panel k jednomu ze čtyř okrajů plochy. Až bude hlavní panel na požadovaném místě, uvolněte tlačítko myši.
Nápověda k hlavnímu panelu:
Klepněte do prázdné oblasti hlavního panelu, podržte levé tlačítko myši stisknuté a přetáhněte hlavní panel k jednomu ze čtyř okrajů plochy. Až bude hlavní panel na požadovaném místě, uvolněte tlačítko myši.
Hurá tak takhle to u mě vypadá normálně..
[quote=Smeli;136362]Chvilku sem přemýšlel, jestli to sem prásknout na tvrdo nebo ne, ale nakonec to udělám jen tak, že pokud vám není víc jak 15 tak neklikejte. A když i přes to kliknete, tak to nikde neříkejte :shut
KLIK :) 1680*1050
A k tomu mám i dotaz - nějaký jednoduchý tip na to, jak dostat z .dll ikony tak, abych si je mohl upravit? :)[/quote]
jednoducha odpoved k ikonam: Axialis IconWorkshop od verze 6 (pro Vista 256x256)
k tomu pridam dotaz kde se da sehnat theme s tim hal okem?
KLIK :) 1680*1050
A k tomu mám i dotaz - nějaký jednoduchý tip na to, jak dostat z .dll ikony tak, abych si je mohl upravit? :)[/quote]
jednoducha odpoved k ikonam: Axialis IconWorkshop od verze 6 (pro Vista 256x256)
k tomu pridam dotaz kde se da sehnat theme s tim hal okem?
Zde:)
jo, tak tadyk je moje (notes)
[QUOTE=Salamander;136387]jo, tak tadyk je moje (notes)[/QUOTE]
:D kdybych poslal screen tak pred tydnem tak by se to lisilo akorad jazykem winů:D
:D kdybych poslal screen tak pred tydnem tak by se to lisilo akorad jazykem winů:D
Tak, jedna z mnoha ploch, na tomdle PC nová :)
face mojho milacika :)
Moje plocha
Už mne trochu omrzel vzhled XPček...tak jsem si trochu pohrál...
Krajsie hi-res PCB som nenasiel ale toto docela ujde
decried nechtěl by si my Upnout ten obrázek co máš na ploše.
Nebo jestli jich mas ješte takových výc , tak klikně přihod.
Díky.
Nebo jestli jich mas ješte takových výc , tak klikně přihod.
Díky.
Tohohle obrazku se nemuzu nabazit :)
:inlove
Si pripadam jak v nabozensky skole :) Nebo spis skolce ;)
Moje čtyři plochy:
[QUOTE=deeean;175979]Moje čtyři plochy:[/QUOTE]
Jaký program používáš na přepínání obrazovek?
Jaký program používáš na přepínání obrazovek?
[quote=Magnatt;178491]Jaký program používáš na přepínání obrazovek?[/quote]
Yod'm 3D (bylo to na CD u nějakýho časáku)
Yod'm 3D (bylo to na CD u nějakýho časáku)
Rád se pochlubim:D
[quote=Johny1B;178620]Rád se pochlubim:D[/quote]
Jo, jo, ty seš můj člověk!:thumb
Jo, jo, ty seš můj člověk!:thumb
[QUOTE=Johny1B;178620]Rád se pochlubim:D[/QUOTE]
Pěkný, ale já radši Plzeň:D
Age of Empires 2: The Conquerors - to je klasika, a jaká - :thumb:thumb:thumb
Pěkný, ale já radši Plzeň:D
Age of Empires 2: The Conquerors - to je klasika, a jaká - :thumb:thumb:thumb
[QUOTE=Janyk1;178628]Pěkný, ale já radši Plzeň:D[/QUOTE]
Je libo plzeň:cool:
[QUOTE=Janyk1;178628]Age of Empires 2: The Conquerors - to je klasika, a jaká - :thumb:thumb:thumb[/QUOTE]
Ano nejlepší hra, kterou jsem poznal:D u mě nikdy nezestárne.
Je libo plzeň:cool:
[QUOTE=Janyk1;178628]Age of Empires 2: The Conquerors - to je klasika, a jaká - :thumb:thumb:thumb[/QUOTE]
Ano nejlepší hra, kterou jsem poznal:D u mě nikdy nezestárne.
[QUOTE=deeean;178550]Yod'm 3D (bylo to na CD u nějakýho časáku)[/QUOTE]
řekl bych že chip, já používám Shock4Way 3D, jen mě zajímalo jestli se objevil nějaký další free jako tydle dva
řekl bych že chip, já používám Shock4Way 3D, jen mě zajímalo jestli se objevil nějaký další free jako tydle dva
Zde moje!
Moje současná:
Také jsme prodělal změny, "zavrhl" jsem Samurize, protože jsem zjistil, že sidebar má poro mne plně dostačující funkce. Na hlavní (první) obrazovku jsem umístil wallpaper, jedné z nejlepších her , co jsem kdy poznal a hrál :).
[ATTACH]9015[/ATTACH]
Ach jo, musim napsat 5 pismen vlastnimy slovy jinak mam prilis kratky prispevek :hmm
Ach jo, musim napsat 5 pismen vlastnimy slovy jinak mam prilis kratky prispevek :hmm
Mno kvoli tejto prilezitosti som si aj urobil poriadok na ploche inak povedane
Skontrolovat existenciu zlozky C:\MyTemp
Ak neexisuje vytvorit, ak existuje
nahadzat vsetko z plochy tam :)
Zlozku nezalohovat, zmazat pri najblizsom formate :D
Ale enterprise D som proste musel ukazat svetu(HW) :)
[ATTACH]9016[/ATTACH]
Skontrolovat existenciu zlozky C:\MyTemp
Ak neexisuje vytvorit, ak existuje
nahadzat vsetko z plochy tam :)
Zlozku nezalohovat, zmazat pri najblizsom formate :D
Ale enterprise D som proste musel ukazat svetu(HW) :)
[ATTACH]9016[/ATTACH]
AMD is BeSt!!!! :-D ;)
S novým PC nové pozadí :D
hehe tak tady máte můj:D
ten wallpaper jsem dělal já a je myslim docela dobrej..:)
..jen ty ikony:D
ten wallpaper jsem dělal já a je myslim docela dobrej..:)
..jen ty ikony:D
Tak neco trosku aktualnejsiho :D
Tak taky zmena :)
No, jeste jeden aktualni screen z desktopu :D