Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

zamrznutí pc/monitoru při zapínání

ghost.eu (6)|12.4.2012 23:08
Zdravim, potřeboval bych pomoci s problémem, který řeším už asi 2 týdny. Nedávno jsem zkusil zapnout PC jako obvykle, spustilo se mi aktualizování disku (takhle mi to dělá vždy) a poté když to odliknu (ubýhá 10 sekund) tak se mi obrazovka zamrzne. / Když to nechám zaktualizovat, tak se v pohodě zaktualizuje, proběhne načítání Windowsu a poté se má zobrazit modrá obrazovka a na ní: ''Vítejte'', ta se ale nezobrazí a místo toho obraz zamrzne. ALE, mám zaheslovaný účet, obrazovka je tmavě šedá zamrzlá, a když ''poslepu'' naklikám heslo a enterem zpustím, tak slyším znělku Windowsu, která je slyšet vždy při zapínání (počítač tedy zřejmě běží dál-načetl se). Mám starší PC Alivio, ale asi rok starou GK. Když jsem zkusil vyměnit zdroj, tak se problém nevyřešil. GK jsem ještě nezkoušel protože nemám jinou. monitorem to také není. tímto vás teda prosím jestli s tím máte zkušenosti, o radu :) díky moc, mějte se ;) !
r34ktor (7477)|12.4.2012 23:42
Nouzový režim funguje?
ghost.eu (6)|13.4.2012 17:51
Bohužel nefunguje ..
Deee-aN (3834)|13.4.2012 20:10
Pro začátek bych počítač vyčistil, zkontroloval docvaknutí všech konektorů a pamětí a resetoval CMOS. Asi by také nebylo od věci zkusit, jestli se neviklá chladič grafické karty. BTW, jaký typ zdroje to je?