Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 83

Téma: Upgrade PC v ceně 7 500 - 10 000 Kč

  1. #46
    Občasný diskutér Avatar uživatele Freschak
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od korela70 Zobrazit příspěvek
    Nevim na hry a internet....?asi nevyznam se v tom.....?
    Nad ničím bych nešpekuloval, vem tu sestavu co ti hodil Lavjoy
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0118BE011AC301
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Citace Původně odesláno od Freschak Zobrazit příspěvek
    Nad ničím bych nešpekuloval, vem tu sestavu co ti hodil Lavjoy
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0118BE011AC301
    Tak tak, anebo ten Intel http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0115Z3011AFE01

    Obojí má svoje výhody a nevýhody, výkon v obou situacích 100x vyšší než máš teď

    edit: Nicméně Lavjoyova sestava je asi vyváženější, čtyřjádro, slušná deska, solidní grafika, to poslouží v mnoha dalších ohledech, ten Intel je víc na grafický výkon např. v tom BF3, tam by podal o chlup lepší výsledek, ale zase jen dvoujádro, levná deska... je to na Tobě
    edit 2: Všichni počítáme s tím, že použiješ svůj současný disk
    Naposledy upraveno uživatelem Jezevec: 15-04-2012 v 22:01
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Jezevec Zobrazit příspěvek
    Všichni počítáme s tím, že použiješ svůj současný disk
    Pořád nevíme, jaký má. Pokud nějakou starou IDE plečku, je zralý na výměnu. To by ovšem poněkud měnilo pohled na věc.

    Co se týče BF3, myslíš multiplayer? Tam se dvoujádra moc nechytají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér Avatar uživatele Freschak
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Pořád nevíme, jaký má. Pokud nějakou starou IDE plečku, je zralý na výměnu. To by ovšem poněkud měnilo pohled na věc.

    Co se týče BF3, myslíš multiplayer? Tam se dvoujádra moc nechytají.
    No disk sem se snažil z něj vypáčit už snad na první straně, teď sme na 4 a pořád nic ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Varianta s Llanem: http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011BBL01188Q01

    V případě IDE disku/mechaniky je potřeba přikoupit řadič.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Pořád nevíme, jaký má. Pokud nějakou starou IDE plečku, je zralý na výměnu. To by ovšem poněkud měnilo pohled na věc.

    Co se týče BF3, myslíš multiplayer? Tam se dvoujádra moc nechytají.
    Aaaa, tuhle diskuzi už jsme vedli ) Nesouhlasím. To, cos postoval, bylo měřeno na SLI 560Ti x 2, tam se určitě vliv 4 jader koná, ale s GTX460/560 v single zapojení při dostatečném výkonu dvoujádra opravdu myslím, že ten výsledek bude spíš ve stylu testů co jsou na TomsHardware - to znamená minimální vliv, nebo alespoň podstatně nižší vliv, než má samotná volba GPU. Schválně si to vyzkouším, vypnu si dvě jádra a zkusím to v MP se svou GTX480, která je výkonnostně mírně nad 560Ti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Na THG testovali SP. Je myslím zřejmé, že když při vypnutí dvou jader i5-2500K na sestavě se dvěma 560Ti v SLI spadnou FPS na hranici 30 (ze 60), procesor ovlivňuje plynulost klíčově. Se slabší GK ubereš detaily, s procesorem neuděláš nic (vyjma přetaktování).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Na THG testovali SP. Je myslím zřejmé, že když při vypnutí dvou jader i5-2500K na sestavě se dvěma 560Ti v SLI spadnou FPS na hranici 30 (ze 60), procesor ovlivňuje plynulost klíčově. Se slabší GK ubereš detaily, s procesorem neuděláš nic (vyjma přetaktování).
    Tak mi to připadá, podle některých testů, že všichni doma mají minimálně GTX590 nebo 6990 případně nějaké SLI zapojení odpovídajícího výkonu - ale ouha, nemá, říkám, v SLI/případně u nějaké TOP single GPU máš pravdu, ale u GTX460/560 bude úzké hrdlo úplně někde jinde než v CPU. Konec OT z mojí strany až to proměřím založím na to thread ať bude výsledek jakýkoliv

    Edit: Proč se mi příčí, že se každému doporučuje nabušené čtyřjádro - to je hlavně rétorika Intelu a AMD, které velice zveličují vliv CPU na výkon PC, jde o motivaci lidí sypat peníze do CPU/desky a tahat lidí pro pár ušmudlaných FPS tisíce a tisíce utracených kaček Spousta lidí tuhle rétoriku přebírá, často oprávněně (u vícevláknových aplikací), ale ještě častěji neoprávněně. Lidem se podsouvá, že něco musí mít, aby byly cool a in ), tu je to nabušené čtyřjádro, tu 2200Mhz paměti, ale ono často stačí kupodivu upgradovat disk, nebo GPU, a to za podstatně rozumnější peníz. Ale to je můj názor, nikomu to netlačím
    Naposledy upraveno uživatelem Jezevec: 15-04-2012 v 23:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Jezevec Zobrazit příspěvek
    v SLI/případně u nějaké TOP single GPU máš pravdu, ale u GTX460/560 bude úzké hrdlo úplně někde jinde než v CPU.
    Graf, který jsi postoval v jiném vlákně:



    Pokud použiješ např. G620, budou minima padat řekněme k 25 FPS. Brzdou tedy nebude žádná z testovaných grafik, ale CPU. Neříkám, že je čtyřjádro potřeba univerzálně, ale při hraní MP BF3 ano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    47

    A co tahle sestava:http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...011HR90118BF01 promin ale 22 palcovy monitor se mi nevejde do nabytku.Utah bych na tom MINECRAFT na celkem plne obradky.......?trochu BATLFELD 3....?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    47

    Asi mám vybrano:http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0118BE0115W001 prosim dále piste svoje sestavy do 11000Kč prosim.Děkuji za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér Avatar uživatele Freschak
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od korela70 Zobrazit příspěvek
    Asi mám vybrano:http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0118BE0115W001 prosim dále piste svoje sestavy do 11000Kč prosim.Děkuji za odpovědi.
    Ještě by se to dalo asi takhle
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...0114600118BE01
    11 194,-
    Teď záleží na tobě, zda chceš Phenoma nebo i3.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jen k tomu monitoru: širokoúhlá 19" je hrozný zvěrstvo.. 768px na výšku? To jsme zpátky v době 14" CRT...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér Avatar uživatele Freschak
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    90

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Jen k tomu monitoru: širokoúhlá 19" je hrozný zvěrstvo.. 768px na výšku? To jsme zpátky v době 14" CRT...
    Já bych ho tam nedal, když ale píše, že se mu tam větší než 19" nevejde, tak co se dá dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007X027020RRP

    Případně se zeptat jestli opravdu nemá těch 7-8cm na širokoúhlou IPS 22"
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58