Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: "no signal detected" na monitoru po neúspěšném pokusu o odemčení jádra u X3

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    6

    Zdravím, už jsem se ptal u graf. karet, ale raději dávám i sem.

    Pokusil jsem se odemknout jádro u svého X3, ale nevyšlo. Fajn, restartoval jsem BIOS vyjmutím baterky, počítač najel, deska jednou pípla, ukázal se splash screen BIOSu, ale pak vypnul monitor a vyskočila hláška "No signal detected". Nic nepomáhá.

    Možná bych měl dodat, že když už jsem se v tom vrtal, tak jsem si i vyčistil grafiku od prachu (sundal jsem i větráček), ale to snad důvod být nemůže. Obraz se totiž na pár sekund objeví, teprve pak monitor zhasne.

    Dík za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zkusit integrovanou vga nebo notes na monitoru. Někdy totiž bývá kombinace ATI + levný monitor (BenQ, Fujitsu...) problémová. Nejméně problémové je připojení DVI kabelem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    6

    Ok, díky, problém vyřešen.

    Bylo to tím čištěním. Po opětovném přidělání a postavení toweru větráček asi špatně dolíhá, takže teď mám počítač naležato a vše funguje )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ó jak sofistikované řešení

    Nebylo by jistější sundat chladič, znovu přemáznout pastu a dát dohromady? BTW nemusí to být nutně chladič, ale třeba nedomáčlý konektor napájení (zkus domáčknout třeba párátkem v konektoru)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Nebylo by jistější sundat chladič, znovu přemáznout pastu a dát dohromady?
    To udělal, jen to zpátky špatně složil. Celkem klika. Taky se mohlo začmoudit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ó jak sofistikované řešení

    Nebylo by jistější sundat chladič, znovu přemáznout pastu a dát dohromady? BTW nemusí to být nutně chladič, ale třeba nedomáčlý konektor napájení (zkus domáčknout třeba párátkem v konektoru)
    To by samozřejmě bylo, ale pastu nemám a v jediném obchodě ve městě mají jen do pěti, už jsem to nestihl. A zítra tam stejně koupím rovnou novou kartu
    Naposledy upraveno uživatelem Karlos7: 18-04-2012 v 21:50
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. "Nebyl zjisten zadny signal" - kde je zakopany pes?
    Od mike033 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-09-2014, 22:58
  2. Nová VGA, monitor hlásí "No signal"
    Od Iselor v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-06-2011, 20:08
  3. Zapnu PC, třikrát pískne, monitor hlásí "No signal"
    Od Eso.Shamster v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2010, 21:52
  4. LCD: Výběr monitoru 24"/23"/22" - prosím o radu
    Od geonew v sekci Monitory
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 19:06
  5. Odemčení deaktivovaného jádra
    Od petr.svec v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 10:52