Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

sériový adaptér Avocent

psychosalam (42)|28.4.2012 08:03
mám PCI adaptér od Avocent, typ SST-4/8P viz foto. Je to 8-portovy seriovy adapter. Potíž je v tom, že k němu nemám hw manual. Na strankach Avocentu bohuzel tento model se nevyskytuje (jine podobne ano). Ma nekdo takovyto adapter?
277-1.jpg
Jezevec (607)|28.4.2012 12:23
psychosalam (42)|2.5.2012 13:19
Ó nikoliv, kdyby jste se aspoň podíval na to co doporučujete, tak by jste vážený pane zjistil, že (A) to není manuál, ale pouze 2 stránkový leták a (B) ten leták je k adaptéru, který má konektor DB25 a nebo DB9, ale ne konektor vyobrazený na fotografii, kterou jsem sem dal.
Jezevec (607)|2.5.2012 14:47
[quote=psychosalam;501782]Ó nikoliv, kdyby jste se aspoň podíval na to co doporučujete, tak by jste vážený pane zjistil, že (A) to není manuál, ale pouze 2 stránkový leták a (B) ten leták je k adaptéru, který má konektor DB25 a nebo DB9, ale ne konektor vyobrazený na fotografii, kterou jsem sem dal.[/quote]

Stačilo na jednoduše položenou otázku odpovědět jednoduše, vážený pane. Mínus za aroganci.
psychosalam (42)|15.6.2012 11:46
Odpověděl jsem jednoduchou slušnou větou bez sprosťáren a urážek. Jenže to by jste milý pane z Jihlavy musel unést kritiku. Chápu, ve 22 letech na to ještě nemáte. Nebojte, čas to spraví. Zatím si vylepšujte vlastní ego dáváním negáčů.