Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CPU Amd Athlon 64 6000+ 3,00GHz

marekpevný (347)|2.5.2012 14:05
Ahoj.ted jsem mrknul na teplotu procáku a zjistil že tam mám 45 stupnů a když jsem rozbaloval věci z raru (přiznám se že nevím jak je při této operaci procesor zatížen)tak mi teplota lezla i na hodnotu kolem 50 stupnů.procák chladím freezrem64 pro.venku se oteplilo tak to začne i více topit doma:-)myslíte že to jsou hodně alarmující teploty?hodlám vysát pc,vyčistit chladič a max. přepastovat.mimochodem čím sundám starou pastu?dá se koupit něco v obchodě?myslím jako třeba v ts bohemia.
podle mě ta teplota není zas tak nejhorší ale raději se zeptám odborníků.
Salamander (6177)|2.5.2012 14:19
teploty jsou v pohode, ale kdyz PC vycistis, urcite se nic nestane :D
Sommer (384)|2.5.2012 18:26
Jen při tom vysávání pozor na statickou elektřinu. Spíš než vysát bych doporučil vyfoukat stlačeným vzduchem/kompresorem.
marekpevný (347)|2.5.2012 19:56
tak jsem to vyčistil.chladič byl solidně zanesenej.teploty šli cca o 5 stupnů dolů.v dlouhodobé zátěži vyskočí teplota jádra max na 53 stupnů.v tomhle počasí se nedá nic dělat a házet litr za lepší chladič se mi nechce:-)
Salamander (6177)|2.5.2012 20:08
[quote=marekpevný;501834]tak jsem to vyčistil.chladič byl solidně zanesenej.teploty šli cca o 5 stupnů dolů.v dlouhodobé zátěži vyskočí teplota jádra max na 53 stupnů.v tomhle počasí se nedá nic dělat a házet litr za lepší chladič se mi nechce:-)[/quote]

53 stupnu je v pohode, pokud to nepoleze přes 60, tak bych to jako problém neviděl.
strapaty12 (55)|3.5.2012 08:50
...ako mozes vyskusat kvalitnejsiu pastu ale tiez by som to nejak neriesil.... skus pozriet v biose mod spravania chladica.... pripadne su aplikacie ktorymi to mozes riadit..... (napr speedfan)