CPU Amd Athlon 64 6000+ 3,00GHz
Ahoj.ted jsem mrknul na teplotu procáku a zjistil že tam mám 45 stupnů a když jsem rozbaloval věci z raru (přiznám se že nevím jak je při této operaci procesor zatížen)tak mi teplota lezla i na hodnotu kolem 50 stupnů.procák chladím freezrem64 pro.venku se oteplilo tak to začne i více topit doma:-)myslíte že to jsou hodně alarmující teploty?hodlám vysát pc,vyčistit chladič a max. přepastovat.mimochodem čím sundám starou pastu?dá se koupit něco v obchodě?myslím jako třeba v ts bohemia.
podle mě ta teplota není zas tak nejhorší ale raději se zeptám odborníků.
podle mě ta teplota není zas tak nejhorší ale raději se zeptám odborníků.
Jen při tom vysávání pozor na statickou elektřinu. Spíš než vysát bych doporučil vyfoukat stlačeným vzduchem/kompresorem.
tak jsem to vyčistil.chladič byl solidně zanesenej.teploty šli cca o 5 stupnů dolů.v dlouhodobé zátěži vyskočí teplota jádra max na 53 stupnů.v tomhle počasí se nedá nic dělat a házet litr za lepší chladič se mi nechce:-)
[quote=marekpevný;501834]tak jsem to vyčistil.chladič byl solidně zanesenej.teploty šli cca o 5 stupnů dolů.v dlouhodobé zátěži vyskočí teplota jádra max na 53 stupnů.v tomhle počasí se nedá nic dělat a házet litr za lepší chladič se mi nechce:-)[/quote]
53 stupnu je v pohode, pokud to nepoleze přes 60, tak bych to jako problém neviděl.
53 stupnu je v pohode, pokud to nepoleze přes 60, tak bych to jako problém neviděl.