Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: zdroj nebo třeba deska?

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    Ahoj.zdroje to je táková kolikrát pěkná neznámá.Momentálně mám v jednom pc seasonic 500w.problém je vtom že kdykoli vypnu zroj vzadu tlačítkem do polohy nula a pak následně do polohy 1 tak se pc spustí.Normálně se nastartuje jako tlačítkem na case.Diskutoval jsem to všude možně,dělal spousty věcí a pořád jsem nato nedošel.Nevím jestli může bejt chyba ve zdroji nebo v desce.Občas se mi totiž stalo když jsem zadal restart že se větráky rozjeli standartně naplno ale nezačal najíždět vůbec systé.musel jsem to restnout tlačítkem a pak vše naběhlo.aq ted otázka zdroj nebo deska?obojí mám asi 2 měsíce staré a tudíš v záruce.tady hodím jěště odkaz na desku.
    http://cz.msi.com/product/mb/760GM-E51--FX-.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    ideální by bylo, kdybys měl možnost vyzkoušet jiný zdroj, nebo desku ... nemáš někoho, kdo by ti půjčil svůj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    právě že nemám ale mám doma zdroj fortron nějakou 350w a natu bych tu to mohl pověsit ne?samosřejmě za předpokladu že tam bude jenom integr. grafika.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    Citace Původně odesláno od marekpevný Zobrazit příspěvek
    právě že nemám ale mám doma zdroj fortron nějakou 350w a natu bych tu to mohl pověsit ne?samosřejmě za předpokladu že tam bude jenom integr. grafika.
    za zkoušku to určitě stojí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Skontroluj ešte v biose nastavenie Power management - Restore On AC Power Loss, nastav Off
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    budu zkoušet a dám vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    348

    děkujiá za radu.nastavení v biosu odstranilo problémy s tlačítkem na zdroji.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. vadný zdroj???nebo deska????
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-07-2014, 16:26
  2. základní deska nebo zdroj
    Od hadd1 v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2011, 22:17
  3. Nenaběhne PC - deska, nebo zdroj?
    Od tomas.f1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 05-01-2011, 21:54
  4. Vadná deska nebo zdroj?
    Od Bajdik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 19-01-2009, 18:57
  5. zdroj nebo deska ?
    Od JimikCZE v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 14:29