Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: problém s grafikou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    Dobrý den. Mám takový problém měl jsem grafiku ati radeon 2600 xt, jedno dne jsem normálně zapnul pc používal ho 2 hodiny a pak jsem odešel, když jsem přišel obrazovka nereagovala a tak jsem přepnul na integrovanou grafiku a pc fungovalo dál, koupil jsem tedy novou grafiku a k ní i zdroj. PC funguje dál normálně na integrované grafice, ale novou grafiku v PCI-E mi nenajde ani ve správci zařízení se mi neukazuje a v BIOSu je nastavená jako primární PCI-E co stím mám dělat? děkuji za všechny rady už nevím co stím. Bohužel se mi nedaří zjistit co to je za základní desku abych stáhl nový BIOS. Zjištoval jsem že ta nová je PCI-E 2.1 a v pc mám 1.1 ale to by prý vadit nemělo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Typ základnej dosky zvykne byť napísaný v blízkosti pciEx/pci slotu (viď príklad) .... prípadne použi utilitu CPU-Z, záložku mainboard

    Akú grafiku a aký zdroj si kupoval?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: board asus.jpg 
Zobrazení: 102 
Velikost: 800.1 KB 
ID: 24858  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    Grafika AMD radeon 6870 od asus a zdroj seasonic 500W 80+
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    jinak tu desku už jsem zjistil a je to náký acer já ten komp dostal no
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Máš zo zdroja pripojené prídavné napájanie grafickej karty (dva 6-pin konektory zo zdroja označené PciEx)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    pokud máš vše zapojené (jak psal robky)a stále se neukazuje,

    krok 1,ve správci zařízení odinstaluj starou grafiku
    krok 2,stáhni a nainstaluj Driver Sweeper-spust pc v nouzovém režimu spust D S-zaškrtni amd(nebo ati) -dej vyčistit- restart
    krok 3,stáhni a nainstaluj catalyst(nejnovější je myslím 12,4)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    vše jsem zapojené měl, ale podle našich ITáků v práci mi odešla sběrnice PCI-E
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Jestli ti v tom fyzicky vyzkoušeli jinou vga tak je to možné
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s grafikou a FPS
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-03-2014, 11:12
  2. Problém s grafikou
    Od Veny93 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-11-2011, 20:57
  3. Problém s grafikou
    Od z4kY v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 21:09
  4. problem s grafikou
    Od zipal v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 20:43
  5. Problém s grafikou ?
    Od Bag v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-12-2008, 23:16