Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: tiskárna

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    3

    zdravim, mám sestavu AMD Sempron 1,6GHz, 512 MB RAM a 256 MB graf. karta,
    při hraní her se mi to často sekne a to tak že bud pomůže Ctrl+Alt+Del a nebo rovnou RESET, v prohlížeči událostí se napíše: Služba hpdj neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
    Systém nemůže nalézt uvedený soubor.


    nevíte na co PC potřebuje při hraní her tiskárnu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Zkuste vypnout "vymoženosti" tiskáren HP jako jsou různí taskbar agenti apod. Stačí přes utilitu TuneUp Utilites 2007 či rovnou z windowsů pomocí spustit => msconfig => přejděte na "Po spuštění" a povypínejte cokoliv s HP v názvu.

    To samozřejmě za předpokladu, že tyto vychytávky nepoužíváte (jako 99% uživatelů). Pokud ano, co zkusit přeinstalovat ovladače?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Citace Původně odesláno od GSMAN Zobrazit příspěvek
    zdravim, mám sestavu AMD Sempron 1,6GHz, 512 MB RAM a 256 MB graf. karta,
    při hraní her se mi to často sekne a to tak že bud pomůže Ctrl+Alt+Del a nebo rovnou RESET, v prohlížeči událostí se napíše: Služba hpdj neuspěla při spuštění v důsledku následující chyby:
    Systém nemůže nalézt uvedený soubor.


    nevíte na co PC potřebuje při hraní her tiskárnu???
    Když systém nemůže nalézt uvedený soubor, znamená to, že již tiskárna nainstalována není? Máte ji? Tisknete z ní?

    Pokud ji máte, pak bych patrně přeinstaloval ovladače k tiskárně.

    Volání tiskárny může být periodické, nebo volání může vyvolávat jiný program než hra, kterou zrovna hrajete, v systému běží celá řada dalších procesů včetně nejrůznějších Print Service od výrobce - nástrojů většinou zbytečných, ty bych povypínal.

    Volání různých procesů a knihoven mohou mít na svědomí také nejrůznější škodlivé aplikace mj. viry, proto bych systém prověřil antivirovým programem s aktuální knihovnou virových definicí, např. aktuálním AVG 7.5, Kasperskym (AV shield), McAffee Antiviry apd. Určitě bych nevynechal prověření programem Ad-Aware a můj oblíbený je SpyBot Search and Destroy ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Jezevec Zobrazit příspěvek
    Když systém nemůže nalézt uvedený soubor, znamená to, že již tiskárna nainstalována není? Máte ji? Tisknete z ní?

    Pokud ji máte, pak bych patrně přeinstaloval ovladače k tiskárně.

    Volání tiskárny může být periodické, nebo volání může vyvolávat jiný program než hra, kterou zrovna hrajete, v systému běží celá řada dalších procesů včetně nejrůznějších Print Service od výrobce - nástrojů většinou zbytečných, ty bych povypínal.

    Volání různých procesů a knihoven mohou mít na svědomí také nejrůznější škodlivé aplikace mj. viry, proto bych systém prověřil antivirovým programem s aktuální knihovnou virových definicí, např. aktuálním AVG 7.5, Kasperskym (AV shield), McAffee Antiviry apd. Určitě bych nevynechal prověření programem Ad-Aware a můj oblíbený je SpyBot Search and Destroy ...
    tiskárnu používám, ovladače už jsem přeinstaloval, vir tam nemám(podle Avast!)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Tip pro instalací ovladačů HP bez až 150MB bastlu jako jre,updatery,stav toneru etc.: dát přidat tiskárnu, připojená k tomuto počítači, zvolit port (u síťové tiskárny vytvořit nový port TCP/IP), instalace tiskárny, na CD vyhledat *.inf soubory a použít cestu dle svého nejlepšího vědomí a svědomí (drivers/czech/win2000xp nebo podobně).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od P@pi Zobrazit příspěvek
    Zkuste vypnout "vymoženosti" tiskáren HP jako jsou různí taskbar agenti apod. Stačí přes utilitu TuneUp Utilites 2007 či rovnou z windowsů pomocí spustit => msconfig => přejděte na "Po spuštění" a povypínejte cokoliv s HP v názvu.

    To samozřejmě za předpokladu, že tyto vychytávky nepoužíváte (jako 99% uživatelů). Pokud ano, co zkusit přeinstalovat ovladače?

    už sem to zkusil a zatím v pohodě, díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Win 8 a tiskárna
    Od Domingster v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-08-2014, 21:24
  2. Tiskárny: A3 tiskárna
    Od stych v sekci Periferie
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2012, 10:53
  3. Tiskárny: nová tiskárna?????
    Od marekpevný v sekci Periferie
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-07-2011, 20:16
  4. sit - printserver - tiskarna
    Od jacobsen v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2010, 16:05
  5. Tiskárny: nova tiskarna/tiskarna+kopirka, cb, A4, automaticky duplex
    Od optim v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 18:56