Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Nejlevnejsi multifunkcni tiskarna

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    81

    Dobry den! Potrebuji poradit s vyberem tiskarny. Kterou znacku byste doporucili? canon, hp, nebo epson? Rodice maji epson a tiskne pekne
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...D&SearchType=1
    ale je pravda, ze stala kolem trojky, ja potrebuji tu nejlevnejsi. Jde mi o to, ze tisknu a skenuji tak 2x mesicne nekolik barevnych dokumentu a uz me nebavi neustale chodit do internetove kavarny, kde po me chteji minimalne 50 korun za par listu a nekolik minut internetu. Nebo v tehle cenove relaci je to uplne jedno a staci si vybrat podle vzhledu? Predem dekuji za odpoved.
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...508J0W000010B5
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...508J0W00001B3V
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...508J0W00001KYB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,120

    Za me ta Epsonka, kdyz se zenes za cenou (sezenes do ni levne kompatibilni inkousty).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    81

    Dekuji za brzkou odpoved, tak si ji teda objednam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Za mě Canonka protože jak žere postarší multifunkce Epsonu jsem jaktěživ neviděl (náplně s leopardem do ní stojí 800,-). Pokud bych to měl srovnat s Canonkou (ještě starší S820), která má těch cardtridgích víc a jsou pomalu 2x menší tak je to proti ní hotovej ekonom. Samozřejmě kompatibilní náplně se dají sehnat prakticky do všeho (nedoporučuju používat u dražších zařízení). Mimochodem Epsonky mají dost "kostrbaté" ovladače, přerostlé a tak nějak nemotorné jako HP...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Za mě doporučím Canon MG2150. Nedávno jsem kupoval dražší sestřičku 3150 (má navíc oboustranný tisk a wifi, jinak tiskově a scan stejný). Dle testu časopisu dTest slušné parametry a nízké náklady na tisk. Dostala doporučení v hodnocení cena/výkon jako výhodný nákup. Zkušenosti prozatím dobré (ovladače ok, poměrně tichá).
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 17-05-2012 v 01:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    81

    Hehe, tak to byli nazory 2:1, tim padem vyhrala Canonka, musim podekovat za super radu. Koupil jsem ji uz pred dvema tydny, ale nejak nebyl cas a teprve dnes jsem ji rozbalil a vyzkousel. Neni moc velka, velice prehledny software na ovladani, docela podareny design a hlavne skenuje a tiskne kvalitne, at uz se jedna o tisk barevny, nebo cernobily, k tomu dostatecne rychle, takze maximalni spokojenost, kdyz vezmu v potaz, ze stoji jen tisic korun, proste bezkonkurencni, no a ted uz nemusim chodit do te zpropadene internetove kavarny , jeste jednou diky za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    U Canonu je potřeba počítat s integrovaným kurvítkem - tzn. že o moc více než je zákonná záruční doba nevydrží.

    Ovšem ostatní výrobci na tom nejsou o moc lépe. V mém starém Epsonu bylo taky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    U Canonu je potřeba počítat s integrovaným kurvítkem - tzn. že o moc více než je zákonná záruční doba nevydrží.

    Ovšem ostatní výrobci na tom nejsou o moc lépe. V mém starém Epsonu bylo taky.
    To "kurvítko" je integrováno v ON/OFF spinači, tudíž to úspěšně řeším centrálním vypínáním od sítě, spinač nepoužívám a Pixma iP4500 běhá i po 4 letech OK (dokonce ji teď už krmím i alternativními inkousty (PrintIT) a nestěžuje si...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    81

    Hmm, jestli odejde az po dvou letech , tak mi to extremne vadit nebude, jednoduse se koupi nova, prece je to spotrebni zbozi a stala smnesnou tisicovku, k tomu tisknu opravdu zridka, takze je mozne, ze vydrzi i trochu dele
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Akulla Zobrazit příspěvek
    k tomu tisknu opravdu zridka, takze je mozne, ze vydrzi i trochu dele
    No, ono je udajne uplne jedno jak casto s ni tisknes v te diskuzi pod tim nekdo psal, ze na te jeho vytiskl dohromady asi 28 stranek a stejne chvipla po 2 letech
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    81

    aha , tak jedine, jak proti tomuto neduhu bojovat, je vypinat ji jednoduse ze zasuvky, a ne talacitkem ON? Pochopil jsem to dobre?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    vytiskl jsem asi necelých 1000 A4 jednostraně většinou pokrytí do 50 procent.Ač byla automaticky vypínana ze sítě po 2 rocích a 3 měsících odešla.
    Ps a navíc neměl jsem zrovna tu nejlevnější a navíc jsem nakoupil nedávno dost inkoustu plus reserer čipu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    81

    smula no ted uz se nedivim, ze jsou tak levne, v necem ten hacek byt musel. I kdyz ty pises, zes kupoval neco kvalitnejsiho, tak ja fakt nevim, ty tiskarny se asi proste celkove kazi casteji, nez treba notebooky, nebo monitory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,553

    Když už se to tu rozebírá, tak kdyby měl někdo problém s hláškou "Unknown error. Please shut down the printer and contact your local retailer or service center." u tiskárny Epson, zde si může stáhnout servisní utilitu pro reset počitadla EEPROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    3

    http://www.inksys.cz/Tiskarna_S22 spočítejte si náklady na tisk www.1spdi.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední