Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Mozilla Firefox

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    45

    Dobrý den, potřebovala bych pomoct. Zjistila jsem, že se mi špatně zobrazují některé stránky. Na ukázku (viz příloha) jsem vyfotila rozdíl mezi stránkou v mým firefoxu a internetu exploreru. S firefoxem se mi pracuje dobře a nikdy jsem s ním problémy neměla, zřejmě mi chybí něco nainstalovat. Mohli byste mi prosím poradit, co mám udělat proto aby všechno bylo ok?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 94 
Velikost: 70.2 KB 
ID: 25090   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 11.jpg 
Zobrazení: 88 
Velikost: 53.2 KB 
ID: 25091   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 78 
Velikost: 67.0 KB 
ID: 25092   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 22.jpg 
Zobrazení: 84 
Velikost: 94.7 KB 
ID: 25093   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 3.jpg 
Zobrazení: 83 
Velikost: 101.7 KB 
ID: 25094   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 33.jpg 
Zobrazení: 93 
Velikost: 101.5 KB 
ID: 25095  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    16

    Toto je obecný problém některých stránek. Web neni plně optimalizovaný pro všechny prohlížeče a čistě teoreticky se může stát, že v různých prohlížečích může vypadat drobet jinak, či být dokonce rozhozený. Některé weby, či spíše webové aplikace vyžaduji konrétní prohlížeč. Zkus aktualizovat verzi Firefoxu. Je možné, že využíváš nějakou straší, pro kterou neni web plně optimalizován. Nebo to zle "oblbnout" využitím doplňků.

    Osobně využívám firefox a IE pouštím jen v nouzi. Problém jsem měl v práci, kde existuje spousty firemních aplikací fungujících pouze v IE. Stáhnul jsem si tedy doplněk "IETAB Plus 2.0.0.0". Díky kterému, mohu otevřít konrétní stránku ve firefoxu, ale využitím jádra IE. Tj. stránka funbuje bez problémů a vypadá naprosto stejně jako v IE.

    Edit: Ještě mě napadá, že máš ve firexo zvětšené zobrazení stránek, zkus podržet ctrl a otoč kolečkem myši nahoru či dolu a uvidíš jestli se zobrazení nepřiblíží IE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,163

    Je instalován Flash Player pro alternativní prohlížeče ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    45

    Jo to se mi kdysi dávno stávalo na blogu, ale u stránek, který mi ještě nedávno šli normálně... A když zkusim zvětšit zobrazení tak se stránka zvětší nebo zmenší tak jak je. Foxe jsem už zkoušela restartovat, dokonce jsem si stáhla i jiný a nic mi nefungovalo. Myslela jsem si, že jsem něco špatně nastavila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Je instalován Flash Player pro alternativní prohlížeče ?
    Mezi stáhlýma programama mám Adobe Flash Player 11 ActiveX, Adobe Flash Player 11 Plugin, Adobe Shockwawe Player 11,5... nevím jestli je potřeba si stahovat Fash Player nebo jestli by bylo lepší kdybych si stáhla jeden nový a ostatní odinstalovala
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Uvedené stránky chodí ve Firefoxu bez problémů. Bude to spíše problém nějakého doplňku, či poškozeného profilu. Zkus si na zkoušku vytvořit nový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    45

    Když si vytvořím nový profil nezmění se mi nějak chod foxu? Byla bych nerada, kdyby se mi odstranili oblíbené položky z lišty nebo mi zmizeli přihlašovací údaje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Nový profil se vytvoří čistý. Ale z původního si můžeš data zazálohovat do cloudu pomocí Firefox Sync, a posléze je v novém obnovit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    45

    Jupí už se mi to povedlo a už mi to funguje. Děkuji za rady.
    Naposledy upraveno uživatelem Ahasver: 05-06-2012 v 17:03
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mozilla Firefox 4
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-04-2011, 20:54
  2. Mozilla Firefox-přesun záložek
    Od Deore3 v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 00:01
  3. Pomalé PC - sekání při Mozilla Firefox
    Od sirdenny v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 11-02-2010, 01:58
  4. Proč to dělá?Mozilla FireFox
    Od gObla v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-07-2008, 10:23
  5. Mozilla firefox -stahovani
    Od Rasty_CZE v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 22:41