Jak na Wi-Fi
Ahoj, v kompech se tak trochu vyznám, ale protože mám internet od UPC a Wi-Fi na mobilu, tak jsem tuhle problematiku nikdy neřešil.
Teď se budu stěhovat a celý barák má být pokrytý Wi-Fi. Potřebuju něco takovýho asi
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
nebo je možný, že to mám zabudovaný v základní desce?
Dík
Teď se budu stěhovat a celý barák má být pokrytý Wi-Fi. Potřebuju něco takovýho asi
nebo je možný, že to mám zabudovaný v základní desce?
Dík
K tomu, aby jsi se připojil doma připojil např. notebookem k wifi síti budeš potřebovat "nějaké" zařízení, pomocí něhož se připojíš do sítě poskytovatele. Od toho se odvíjí "to" co budeš potřebovat.
To bude asi něco z tohohle: http://www.upc.cz/internet/modemy/ :notsure
BTW, co máš za desku, ať víme, jestli má Wi-Fi?
"Barák" má víc pater? Z čeho je postavený?
BTW, co máš za desku, ať víme, jestli má Wi-Fi?
"Barák" má víc pater? Z čeho je postavený?
[quote=Deee-aN;506339]To bude asi něco z tohohle: http://www.upc.cz/internet/modemy/ :notsure[/quote]
Pokud by v novém bydlišti bylo bohužel opět připojení od UPC, tak rozhodně ne žádný router od nich, už za ten 100 letý modem se musí platit paušálně :runaway
Pokud by v novém bydlišti bylo bohužel opět připojení od UPC, tak rozhodně ne žádný router od nich, už za ten 100 letý modem se musí platit paušálně :runaway
Takhle, údajně je pokryt celý rodinny barák a stačí jenom nějaká ta anténa. Používaj tam notebooky a stačí USB modem/příjímač/něco takovýho. Tak nevím, co mám koupit. Co nejekonomičtější, ale zase né šunt.
Název základní desky Gigabyte GA-EP35C-DS3R
UPC mám momentálně doma, jak je to tam vůbec nevim.
Název základní desky Gigabyte GA-EP35C-DS3R
UPC mám momentálně doma, jak je to tam vůbec nevim.
Ahá, takže jestli už tomu teď dobře rozumím, nepotřebuješ Wi-Fi síť vytvářet, ale jen se do ní připojit. Vzhledem k tomu, že ta deska Wi-Fi nemá a nevíme, kolik máš a jakých volných slotů. šlo by to asi řešit něčím na tenhle způsob: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Přesně. Má akorát cenu ta anténa?
Co byste teda doporučili konkrétně chlapi?
Co byste teda doporučili konkrétně chlapi?