Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: Utáhne zdroj novou gpu?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    24

    Ok díky
    A ještě bych měl jeden dotaz kterej nijak nesouvisí s tímhle tématem.
    Mám teď v Pc integrovanou GPU a to Ati Radeon X1200.
    Není nějaká možnost jak spolu ,,propojit" tuhle + tu HD 2900 Pro ?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele alfah4ns
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,044

    a čím by ta x1200 mohla té hd2900 pomoct?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    24

    Zdravím, co je lepší grafika?
    HD 2900 PRo 512 MB nebo 8800 GTS 640 Mb?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    http://www.guru3d.com/article/radeon...b-review-his/8
    Je tam sice 8800GTS 320MB, ale nějakou představu to dá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od vit.tom Zobrazit příspěvek
    Zdravím, co je lepší grafika?
    HD 2900 PRo 512 MB nebo 8800 GTS 640 Mb?
    http://www.tomshardware.com/charts/g...d[3693]=on
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 20-06-2012 v 16:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    24

    To je XT verze, ta je o dost silnější než Pro, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Máš pravdu. Odkaz jsem upravil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    24

    Díky moc všem za rady !
    Ale hledím do budoucna a v příštích měsících budu provádět rozsáhlý upgrade.
    Sestava kterou jsem si teď složil je :
    Amd Phenom 9650 XII QuadCore 3,4 Ghz ( Plánuji retakt na 4,8 takže prosím počítejte s touto vyšší hodnotou).
    6 Gb ram.
    2x 8800 Gts 640 Mb Sli.
    2x 160 Gb Seagate.
    ARCTIC Freezer 7 Pro Rev.2

    Moje otázka zní, utáhne to tento : Corsair CX600 V2 zdroj i při maximální zátěži v pohodě?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    24

    Bude kámošovi na jeho pc :
    DualCore Intel core 2 duo E4600, 2400 MHz
    1 Gb ram
    Hd 2900 pro
    MSI 945P Neo5 (MS-7236)
    stačit tenhle zdroj : xilence 500w ?
    Děkuji předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od vit.tom Zobrazit příspěvek
    Bude kámošovi na jeho pc :
    DualCore Intel core 2 duo E4600, 2400 MHz
    1 Gb ram
    Hd 2900 pro
    MSI 945P Neo5 (MS-7236)
    stačit tenhle zdroj : xilence 500w ?
    Děkuji předem
    xilence = shit, nekupovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    xilence = shit, nekupovat
    On ho má koupený, mě zajímá jestli utáhne tu soustavu když mu prodám HD 2900.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od vit.tom Zobrazit příspěvek
    On ho má koupený, mě zajímá jestli utáhne tu soustavu když mu prodám HD 2900.
    tak utahne ... ale na jak dlouho to ti nereknu Kazdopadne by to chtelo vymenit tak jako tak
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Utáhne to zdroj?
    Od allc0n v sekci PC - archiv
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 14:27
  2. Utahne to zdroj?
    Od martion v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-11-2008, 20:21
  3. Utáhne Tenhle Zdroj toto PC?
    Od killers v sekci Zdroje
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-05-2008, 18:15
  4. utahne to tenhle zdroj
    Od berat v sekci Zdroje
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-09-2007, 11:11
  5. Jaký zdroj utáhne tuto sestavu.?
    Od Withman v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2007, 22:00