Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém Kingston datatraveller

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    7

    Prosím poraďte: Mám kingston DT1 8gb usb flash. Včera jsem instaloval na PC windows XP MCE 2005 a zapoměl jsem ho vytáhnout. Teď to najde, ale hlásí to vložte disk do jednotky. Asi si to myslí že to je HDD, nebo něco tak. Předem děkuji za pomoc. DVDK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkoušel jsi ho zformátovat? Jak se chová v jiném PC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    7

    Při formátovní tam nejde zadat kapacita. A v jiném PC (VISTA) to dělá to samé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Je po něm. Reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    7

    Vyřešeno: Pustil jsem to na linuxu a poté už to šlo formátovat na windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    A pak že je Linux k ničemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A pak že je Kingston kvalitní
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. DDR1: Problém s RAM DDR1 1G RAM KVR400X64C3A/1G Kingston
    Od Genesim v sekci Operační paměti
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-09-2013, 23:52
  2. DDR3: Kingston 1,65 V
    Od mauficek v sekci Operační paměti
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 12-07-2013, 15:45
  3. Problém Kingston Data Travel 4GB
    Od athens v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 20:47
  4. Rozhraní USB, BT...: kingston 8GB
    Od bedane v sekci Periferie
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-10-2009, 18:56
  5. Problém s Intel DP35DP + 2x 2GB Kingston DDR2 800 HyperX
    Od tygerstyle v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-07-2008, 01:15