Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: cable management + zapojení gtx260

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    73

    Zdravím mám zdroj Corsair VX550 550W http://www.czc.cz/corsair-vx550-550w/49351/produkt
    Který má pro graf.kartu 1x 6pin a 1x 6+2pin.Do karty mám zapojený 1x6pin a 1x6pin bez toho +2pinu.Žádný problém jsme nezjistil.Někde jsem četl,že se má zapojovat i ten +2pin a někde zase,že stačí jeden 6pin.Tak proto se ptám.


    Jinak mám skříň CoolerMaster Elite 332 a kabely tam mám vedené horem tak aby nebyli před chladičem CPU.Nevím jestli to má nějaký smysl na průtok vzduchu,ale vypadá to strašně.Proto budu rád,za radu jak to udělat lépe.Hlavně když posunu HDD tak aby byl za větrákem (momentálně je pod), tak bude těsně pod větrákem graf.karty a to asi není dobře.

    Foto:Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Fotografie002d.jpg 
Zobrazení: 187 
Velikost: 883.6 KB 
ID: 26361
    Naposledy upraveno uživatelem Keyz: 01-07-2012 v 15:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Do GK zapojíš napájení dle osazení konektory. U 6-pin zůstane 2-pin nevyužitý. Ničemu to nevadí.

    Odkaz na obrázek nefunguje. Můžeš ho připojit přímo k příspěvku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    73

    Pravě na kartě je slot pro 2-pin.Takže bych tam mohl zapojit 1x 6-pin 1x 6+2pin.Momentálně to prostě zapojené nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pokud je na kartě 8-pin, tak ho zapoj. V praxi se sice rozdíl neprojeví (maximálně při extrémním přetaktovaní), ale když je vyveden ze zdroje, proč ho nechávat ladem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    73

    On tam je,ale byl původně zadělaný.Proto si říkám,zda to není jen v určitých případech.Viz foto.Mám to stejně zapojené.Na levé straně od slotu pro 6-pin je obdélník z plastu který kryje ten slot pro další 2-pin.A na obrázku to tam také nemá zapojené tak nevím.
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gtx260sli.jpg 
Zobrazení: 198 
Velikost: 46.6 KB 
ID: 26363
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    Místo za pravou bočnicí není? Tam jde narvat většina kabelů od zdroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    73

    Nevím jak bych to pak ohnul abych to šlo to Graf.karty.Ty kabely se špatně tvarují.Asi to chce více násilí Jinak to zapojení karty mám dobře?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    699

    jestli mas na mysli to, co je na obrazku v cervenem krouzku, tak to neni napajeni. To bude audio, ci co. Kdyz je pouzit 8-pin, tak je hned vedle te sestice (nekdy primo jako jeden kus plastu), takze to, kam by ses to pokousel pripojit by bylo pomerne nedosazitelny. Normalne pripoj 2x6 pin a neres. Kdybys to mel zapojeny spatne, tak bys mel po najeti systemu dostat chybovou hlasku (starsi 9800GTX svitila a windows (spis ovladace) si stezovaly)
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gtx-260-power-plugs.jpg 
Zobrazení: 145 
Velikost: 61.8 KB 
ID: 26374
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Napájení 6-pin + 8-pin vypadá takto:

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: GTX280.jpg 
Zobrazení: 110 
Velikost: 28.1 KB 
ID: 26375

    Malý zakrytovaný dvoupin je audio vstup pro HDMI.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. 3 pin SPDIF In Cable
    Od imported_tomros v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-09-2010, 00:25
  2. Cable management
    Od Hanuman0813 v sekci Skříně
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2009, 17:58
  3. CM Cosmos 1000 cable management mod
    Od Neocz1 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 23-08-2009, 09:12
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-01-2008, 11:41