Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Kingston 1,65 V

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    35

    Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli by byl velký problém dat do této zákl. desky http://www.alfacomp.cz/php/product.p...50040000001K9M s tímto procesorem http://www.alfacomp.cz/php/product.p...50040000001LIS tyto paměti http://www.alfacomp.cz/php/product.p...5004000000192P

    Většinou se píše nebo říká, že by to mělo být 1,5V. Ale v alfě jsem nějaký slušný s frekvencí 1600 nenašel.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od mauficek Zobrazit příspěvek
    Většinou se píše nebo říká, že by to mělo být 1,5V. Ale v alfě jsem nějaký slušný s frekvencí 1600 nenašel.
    A co se poohlédnout jinde?

    Např.:
    http://www.czc.cz/crucial-ballistix-...101084/produkt
    http://www.czc.cz/corsair-vengeance-.../88958/produkt
    http://www.czc.cz/crucial-ballistix-...104448/produkt
    http://www.czc.cz/corsair-vengeance-.../93270/produkt
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Problém není paměť vs. deska, problém je paměť vs. procesor, jelikož má integrovaný paměťový řadič a Intel doporučuje používat paměti do 1,5V. I v alfě mají minimálně Crucialy 1866 1,5V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    35

    Podíval bych se i jinde, ale PC bude celé z alfy právě. Pak mají ještě tyto http://www.alfacomp.cz/php/product.p...50821Y51SR16NT
    Ta deska podporuje i 1866 při OC, ale nechtěl jsem to taktovat. Tak nevím no
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    V tom případě tyto. Mají lepší cenu i parametry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    35

    Vím, že je to trochu mimo ale RAMky jsem vybíral k této sestavě. http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...010UTD011HGP01 Jediný z čeho jsem na rozpacích je chladič cpu..jak mi tady někdo doporučoval Ninju 3 rev.B nebo Mugen 3 rev.B ,tak co jsem se díval tak dle parametrů jsou dost hlučný 32-37 db. Gelid má dle údajú 25, ale nevím jestli by stačil na 3570k, když by šel do OC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    35

    Ještě takovej dotázek. Objednal jsem tyto paměti http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00821Y51SR192Q ale uvažuji, že objednám tyto http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00821Y51SR1K9V
    Je to k tomu IB 3570K a MSI Z77A-G45

    Tak se chci zeptat, jestli je rozdíl i v něčem jiném, krom osazení co do počtu slotů. 1x 8GB nebo 2x 4GB...pominu-li frekvence...Jestli to nebude a nemůže v nečem vadit...když bych koupil jeden 8 GB kit. Cena není samozřejmě úplně ideální...ale konečně dostali nějaké paměti 1,5 V 1600

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Problém s jedním modulem RAM nebude, můžeš bez problémů provozovat pouze jeden modul RAM. Osobně bych vzal modul Crucial.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    221

    Doplním otázku. Mám desku http://www.alza.cz/msi-990xa-gd55-d269012.htm a do ní jsem koupil http://www.alza.cz/kingston-16gb-kit...on-d383918.htm. U popisu desky jsem nikde nečetl, že s !!!! se tam dají cpát pouze 1.5V paměti !!!!! Koupil jsem tedy ty paměti a při procházení návodu k desce jsem poté narazil na obrázek se slotem DDR3 a u toho 1.5V. Tak a teď jsem na vážkách. Paměť jsem sice už rozbalil, ale doposud nezapnul. Otázka zní : Bude to fungovat ? Nejde mi o OC paměti, nejde mi o teoretické maximální kdeco. Stačí, že budu na netu, prohlížet online video v hd, na pozadí mi půjde winampem hudba, budu na pozadí vypalovat dvd, kopírovat ze sítě pár giga a případně dešifrovat nějaký souborek. Prostě nic složitýho...jo a případně na jednom jádru spustit boinc....

    ---------- Doplněno v 07:12 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 07:12 ----------

    Doplním otázku. Mám desku http://www.alza.cz/msi-990xa-gd55-d269012.htm a do ní jsem koupil http://www.alza.cz/kingston-16gb-kit-ddr3-1600mhz-cl9-hyperx-anniversary-edition-d383918.htm. U popisu desky jsem nikde nečetl, že s !!!! se tam dají cpát pouze 1.5V paměti !!!!! Koupil jsem tedy ty paměti a při procházení návodu k desce jsem poté narazil na obrázek se slotem DDR3 a u toho 1.5V. Tak a teď jsem na vážkách. Paměť jsem sice už rozbalil, ale doposud nezapnul. Otázka zní : Bude to fungovat ? Nejde mi o OC paměti, nejde mi o teoretické maximální kdeco. Stačí, že budu na netu, prohlížet online video v hd, na pozadí mi půjde winampem hudba, budu na pozadí vypalovat dvd, kopírovat ze sítě pár giga a případně dešifrovat nějaký souborek. Prostě nic složitýho...jo a případně na jednom jádru spustit boinc....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Moduly RAM s nap. napětím 1.65 V můžeš klidně použít. V případě špatně nastavené voltáže ji uprav manuálně v BIOSu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,116

    V navodu je 1.5V, protoze je to JEDEC standard. Pameti klidne zapoj, nic se jim ani nicemu jinemu nestane. Maji totiz ve SPD ulozene profily i pro bezne pouziti (nejspis 1333Hz@1.5V). Tech 1,65V pozaduji az pro dosazeni sveho maximalniho vykonu (CL9 na 1600MHz), nastavuje se vetsinou rucne v BIOSu, pripadne se tamtez pouziji XMP profily.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    159

    Stačí si najít testy pamětí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    221

    díky...hned se mi bude líp spát..dnešní noc nestála za nic jak sem o tom furt špekuloval...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3: Kingston ci Corsair
    Od 22Majkl v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-12-2009, 20:07
  2. Rozhraní USB, BT...: kingston 8GB
    Od bedane v sekci Periferie
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-10-2009, 18:56
  3. DDR2: KHX6400D2K2/2G Kingston cl5 800
    Od lavjoy v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-03-2008, 21:36
  4. DDR2: Kingston KHX6400D2LL/1G
    Od Pilot v sekci Operační paměti
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 22:32