Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Restart PC při/po aktualizaci

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Dobrý den,
    dnes jsem přeinstaloval OS na SSD (zde asi problém nebude, neboť dosavadní práce nevykazoval žádný problém). Proběhlo několik aktualizací a vše v pořádku. Pote to chce znovu stáhnout a napíše, že jsem některé nepodařilo nainstalovat a hned se to restartuje. V příloze jsem postnul minidump. Díky za všechny rady minidump.rar

    edit//
    tak jsem teď zjistil, že se mě nedaří instalovat servis pack 1 office (všechny jiné aktualizace týkající se officů /word, exel/ jsou nainstalovány) a microsoft silverlight
    zkoušel jsem instal postupně a u obou restart bez modré obrazovky
    Naposledy upraveno uživatelem athens: 05-07-2012 v 21:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    a máš nainstalovaný widows 7 SP1? a samozřejmě net framework 4,a taky Microsoft Visual c++
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Když jsem měl systém na HDD tak bylo vše v poho. Teď na SSD ty restarty Jak mám být nastavený SDD v Biosu?
    SP1 a net framework 4 mám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Prolezl jsem net a narazil jsem, že mám něco nastaveno špatně. Nebo né? Co znamená ten BAD
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek.PNG 
Zobrazení: 110 
Velikost: 55.6 KB 
ID: 26384
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Máš SATA radič v biose nastavený na AHCI?

    Pred zmenou v biose však musíš povoliť ovládač ahci v registroch:
    -Ukončite všetky programy v systéme Windows.
    -Kliknite na tlačidlo Štart, do poľa Spustiť hľadanie zadajte reťazec regedit a stlačte kláves ENTER.
    -Ak sa zobrazí dialógové okno Kontrola používateľských kont, kliknite na položku Pokračovať.
    -Vyhľadajte jeden z nasledujúcich podkľúčov databázy Registry a kliknite naň:
    -HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Msahci
    -HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\IastorV
    -Na pravej table kliknite pravým tlačidlom myši na položku Štart v stĺpci Názov a potom kliknite na položku Zmeniť.
    -Do poľa Údaj hodnoty zadajte hodnotu 0 a potom kliknite na tlačidlo OK.
    -Zatvorte Editor databázy Registry kliknutím na položku Skončiť v ponuke Súbor.

    [SPOILER=aj s obrázkami]sevenforums[/SPOILER]
    Naposledy upraveno uživatelem robky: 07-07-2012 v 05:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Takže .... nastaveno na AHCI ... při aktualizace už není restart, ale vypíše, že aktualizace se nezdařila ..... ale, pustil jsem Zoner (free) a chtěl update .. dal jsem ANO a restart bez BSOD
    Tak mi řekněte, kde je problém. NA HDD jsem měl nainstalované všechny programy a aktualizace co mám teď, ale bez restartů
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Predpokladám, že také tie základné kontroly si urobil .... káble, konektory ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Tak jsem přeházel kabely a vypadá to zatím OK
    můžete mi poradit ještě s tímto
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek.PNG 
Zobrazení: 103 
Velikost: 18.3 KB 
ID: 26394
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele john
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    880

    muzes hledat podle kodu chyby / mozna reseni najdes, spise ne /.....
    holt to mas "nahnile"..., tipnul bych registry....
    BTW: nepouzivas cirou nahodou nake "cistice" registru?, ja to vidim na reinstal....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    3 dny čistá instalace...
    podle kodu jsem hledal a zkoušel i rady ,ale nic. Třeba měl někdo stejný problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    pokud jsi instaloval windows z dvd bez SP1 tak je tohle vcelku normální,teda pokud jsi hned po instalaci nevypnul win.update.
    postupuj takto(pokud máš dvd s win7 sp1 tak to neplatí)
    stáhni si ze stránek microsoftu service pack 1
    nainstaluj win7 a IHNED zakaž automatické aktualizace
    nainstaluj service pack1
    zapni windows update a nech nainstalovat zbylé aktualizace(vždy když se zahlásí,že jsou k dispozici nové aktualizace tak koukni na výpis dostupných aktualizací a pokud bude někde NEZAŠKRTNUTË políčko tak to tak nech(nezaškrtávej)
    sleduj tlačítko start-vypnout-pokud se na tlačítku objeví vykřičník,pozastav win update(pouze v případě kdy stahuje nebo aktualizuje)a vypni pc NE restart,poté zapni pc
    pokud to nebude fungovat bude nejspíš problém v hw
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Dumpy ukazují na snapman.sys (součást produktů Acronis). Patrně je tam nějaká nekompatibilita s novým SSD. Dočasným řešením je odinstalace. Pokud chceš program používat i nadále, bude nejlepší kontaktovat technickou podporu výrobce. Ta dokáže nejlépe lokalizovat příčinu problému, případně poskytnout záplatu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    OK děkuji zkusím to. A ty aktualizace
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Když se podíváš do historie aktualizací, které neproběhnou korektně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výstřižek.PNG 
Zobrazení: 94 
Velikost: 21.4 KB 
ID: 26399
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s aktualizací biosu
    Od n4l1m v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-01-2014, 09:00
  2. Windows 7: Chyba automatických aktualizací
    Od Aischy v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-04-2012, 12:48
  3. Problém s aktualizaci na Win 7
    Od curtissek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 01-10-2010, 15:06
  4. Software: Proč nejde odložit restart u aktualizací
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 13-03-2010, 16:49
  5. Problém s aktualizací
    Od mr.zizu v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2006, 01:11