Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak nastavit ve Firefoxu výchozí vyhledávač na google?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    139

    Zdravím, nevím sice jak se to stalo, ale když napíši do řádku pro adresu nějaké slovo, které by se mi vyhledalo dříve pomocí googlu, tak se mi vyhledá pomocí nějaké pofidérní ruské stránky, neví někdo jak to vrátit zpět na google?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    1. Zadej do adresního řádku prohlížeče about:config
    2. Potvrď bezpečnostní opatření
    3. Vyhledej ve skrytém nastavení položku Keyword.URL
    4. Změň hodnotu položky na http://www.google.cz/search?q=
    5. Uzavři skryté nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    139

    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    ještě jenom tak naokraj,stáhni si iobit uninstaler(je zdarma a nemusí se instalovat)spusť ho a klikni na kolonku Toolbars-pokud tam cokoli najdeš smaž to,je možné že jsi nechtíc nainstaloval nějakej (agresivní ruskej nebo čínskej)šmejd co ti v prohlížeči přesměrovává vyhledávání
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    139

    Ok, díky z radu.

    - - - - doplněno - - - -

    Tak další problém, jaksi se to stalo znovu, ale teď už bohužel nelze nalézt v nastavení Keyword.URL. Nevíte někdo co zkusit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,219

    Citace Původně odesláno od hugostieglitz Zobrazit příspěvek
    ještě jenom tak naokraj,stáhni si iobit uninstaler(je zdarma a nemusí se instalovat)spusť ho a klikni na kolonku Toolbars-pokud tam cokoli najdeš smaž to,je možné že jsi nechtíc nainstaloval nějakej (agresivní ruskej nebo čínskej)šmejd co ti v prohlížeči přesměrovává vyhledávání
    V tomto bych více věřil programu Revo Uninstaller.

    Citace Původně odesláno od Domingster Zobrazit příspěvek
    Tak další problém, jaksi se to stalo znovu, ale teď už bohužel nelze nalézt v nastavení Keyword.URL. Nevíte někdo co zkusit?

    Vlož sem log z RISTu (do tagu spoiler, prosím)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Výchozí přehrávač
    Od souteh v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-04-2011, 19:52
  2. Jaký internetový vyhledávač nejčastěji používáte?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 00:38
  3. Windows Vista: win vista a vychozi odesilani do mailu
    Od Fauxx v sekci OS Windows
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-06-2009, 09:47
  4. Windows 2000: W2000 - nejde nastavit výchozí tiskárna
    Od tomidav v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 16:58