Drivery, Modrá smrt
Zdravím, mám tu celkem '' malý problém '' od doby, co jsem dal HDD z jednoho PC do druhého. Když zapnu PC, nahodí mi to, že hledá kanál IDE, primární i sekundární kanál IDE.. potom nevím jestli mám vůbec správný další ovladače, hledal jsem snad milionkrát, pokaždé něco nainstaloval a stále to není ono. Mám motherboard P5K ale ztratil jsem od ní CD a nemůžu ho nikde najít na netu. Tím by se to možná vše vyřešilo.
dále když hraji hry, tak mi sem tam sekne, zahrčí a okamžitá smrt. Jediné co jsem si poznamenal je : BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : BD0B2FC4 BCP3 : AF6998A0
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 . Nevím jestli to pomůže.
O co prosím je, jestli by mi někdo nepomohl co s drivery a s Bluescreen( kterej mám už na třetím HDD, tak se stále divím, čím to je ) --> Hrával jsem CoD4 a tam se mi PC hroutil co chvíle, nevím proč, ani jiný HDD nepomohl.
dále když hraji hry, tak mi sem tam sekne, zahrčí a okamžitá smrt. Jediné co jsem si poznamenal je : BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : BD0B2FC4 BCP3 : AF6998A0
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 . Nevím jestli to pomůže.
O co prosím je, jestli by mi někdo nepomohl co s drivery a s Bluescreen( kterej mám už na třetím HDD, tak se stále divím, čím to je ) --> Hrával jsem CoD4 a tam se mi PC hroutil co chvíle, nevím proč, ani jiný HDD nepomohl.
Ovladače: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=P5K&p=1&s=22 (novější verze najdeš na stránkách výrobců jednotlivých čipů)
Co se týče BSOD, pomohly by dumpy. Zabal obsah složky %SystemRoot%\Minidump, a nahraj ho sem jako přílohu.
Co se týče BSOD, pomohly by dumpy. Zabal obsah složky %SystemRoot%\Minidump, a nahraj ho sem jako přílohu.
Ve všech případech došlo k chybě v nv4_disp.dll (grafický ovladač nVidia) při hraní hry World Of Tanks. Příčin může být mnoho. Vzhledem k hodnotě prvního parametru (C0000005) bych v první řadě prověřil RAM (GoldMemory, Memtest86, Memtest86+) a HDD (HD Tune, nástroj od výrobce). Dále zkontroluj zda máš aktuální ovladače grafické karty a čipsetu. Také by nebylo od věci hru přeinstalovat na čisto a změřit teploty v zátěži (HWiNFO, HWMonitor).