Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Problém, vypínaní

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Mám takovej problem pří zapnutí pc se mi to hned zase vypne po 2s. a pak zase zapína vypína... nevim čím to je , do ted me to behalo v pohode.

    Základní deska-MB GIGABYTE 965P-DS3P P965 s775, DDR2, SATA/300, GLAN, 1394, PCIx
    Pevný disk - Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS - 320GB SATA/300
    CPU-Intel Core 2 Duo E6320 1,86GHz (4MB/1066) BOX LGA775
    Grafická karta - Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 PRO 256MB, PCI-E
    Skříň - Thermaltake Mambo VC2000
    Operační paměť - Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC)
    ZDROJ FSP400-60GLN (FORTRON) 400W ATX
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 22-06-2007 v 12:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Chyba bude v uzemnění, někde to "jiskří" - asi vina prachu, když to začlo dělat nyní...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    A co navrhuješ udelat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    99

    to je fakt moc.asi to rozebrat a vyfoukat.a kdo vi jestli ti nevypadne od nekat jeste nejakej sroubek
    Naposledy upraveno uživatelem endivie: 16-06-2007 v 16:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    No já bych nejdří všechno profouknul, pak vyndal/zandal a pak opět zkusil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Tak dík, jdu to rozdelat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Mrkni taky mezi deskou a casem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    hm, tak jsem to profoukal, znova poskladal a nic porad to samy... ted uz me zbyva ozkouset vsechny komponenty
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    zkontroluj si zdroj...(mě nějak podobně taky Forton odpálil desku)

    ten pc jel předtím normálně a najednou se začal vypínat nebo je to novej pc a dělá to hned od poskládání?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Přesně tak. První co bych vyzkoušel by byl zdroj, který nemusí zvládat takovou zátěž. I když vzhledem k tomu že je to Fortron Jak je starý zdroj a celý počítač?

    Mrkni ještě na základku, nemá nafouklé kondenzátory?

    Zkusil bych ještě všechny komponenty vytahat a zkusit PC znovu poskládat někde na stole (bez case, stavět to ale musíš rozhodně na něčem elektricky nevodivém) a tam ho poskládat a spustit....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Pokud ten zdroj to nemůže utáhnout tak rada je jendoduchá:
    Vypoj všechny HDD, mechaniky, disketovky, RAMky (jednu nechej) a přebytečné chladiče apod. a zapni

    Jinak mě ještě napádá: tlačítko power je v pořádku? není nijak zatlačené?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Ten pc je uplne novej, samozdrejme zdroj taky. tyden šlapal bez problemu. Tlačítko je taky v pořadku..Základka je ok. díval jsem se uz....tak to vypada ze si budu muset pujcit vykonejsi zdroj a vyzkouset to... snad ho sezenu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    pokud ti můžu poradit tak vyndej zdroj a nechej ho ležet, sežeň si jinej...dej ho tam a jestli to bude ok, tak je zdroj ok.nebo si sežeň nejakej tester zdroju, nebo multimetrem...
    pokud si z brna muzu ti pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    cau, tak jsem resetoval ten bios a ono to valí moc dík za rady, snad uz to bude bezet v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    aj boha... on ma DS3P a vy mu radite at zkontroluje kondiky... cykleni ja klasicka vlastnost GB desek s 965P, kdyz pri taktovani nezvlada procesor tak se po dvou nebo kolika resetech vrati FSB na default a jede dal, ale kdyz prestanou stihat pameti tak se deska resetuje donekonecna dokud se neresetuje bios... takze bacha na taktovani
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SSD Problém vypínaní pc
    Od rewkon v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-11-2014, 11:51
  2. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-07-2012, 08:45
  3. problém při vypínání kompu
    Od Leroj v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-12-2008, 16:38
  4. Vypínání pc, sakra v čem je problém?
    Od Candy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 13:01
  5. Problem se zdrojem - vypínání se
    Od Macc v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-05-2007, 10:44