Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CrossFire HD6870

Luky 99 (2)|14.7.2012 15:53
Tak zdravim vas jiz na druhem forum ktere jsem prosel se stejnymi potizemi a musim rict ze zde je to pekne :)

Ale k potizim ktere me trapi teda spis muj pc: MB asus m5a97pro 970 am3+/CPU AMD phenom 2 x4 955Be-Vim o tom ze je slabsi a tyto GK muze brzdit
GK hd 6870CF Dirt 3 edition
Zdroj coolremaster 550 GC (550w) Mereni wattmetrem a na sestavu staci
Ram 2x2Gb kingstone BE+2x2 GB kingstone Hyper x

Mnozi maji problem stim ze jim nefunguje jedna karta v zatezi a tento problem jsem mel a to i ve fullscrenu ale po reinstalaci oken je vse v poradku ale prislo dalsi trapeni.
Skusil jsem furmark pro test vykonu a ejhle jedna karta bezi druha taky zacatek na 45fps ale to 5 sekundach zacly veskera cisla padat, zatez byla na obou kartach 40%+- a fps o kolo 23+- ale na zacatku byla temer 100%

Zda se mi jestly to neni naka sporiva fce protoze bez cf jsem dosahl na jedne karte max zateze 80% coz by souhlasilo kdyz zapojim dve tak 40%+40%=80% ja nevim cim tto muze byt!
Procital jsem hodne google ale nic kloubneho jsem nevycetl.Jenom naka fce ulps Ale vubec nemam predstavu co to je .

Verze ovladacu GK nejnovejsi/bios desky aktualizovany/W7 cestve instalovan se vsemi aktualizacemi a verze fur marku 1.10.1 a vysledne skore v nem cca 2150.

Crossfire rezimu moc nerozumim tak by to chtelo cloveka co vi o co de protoze na predchozim foru me poslali do kytek s tim ze cf nikdy fungovat poradne nebude a ze ji mam prodat a koupit gtx 680 nebo jiny high-end ale ja chtel pouze ziskat vykon navic tak jsem k me rok stare 6870 doplnil jeste jednu.Spokojim se s 40%.

A dnes doplnim odkaz na vysledek z furmarku ktery vyskocil na zacatku na 99%vytizeni gpu ale nahle klesl na 93% na obou kartach a misto 56 fps coz bylo na zacatku jsem mel po celou dobu 52-51!A pc jsem neresetoval nic neninstaloval jenom jsem vstal a skusil jestly to bude opet na 40% na kazde karte.Dokaze nekdo pro me tyto paranormalni jevy vysvetlit ?

http://www.ozone3d.net/benchmarks/furmark_192_score.php?id=73615
luky
Us layout
Luky 99 (2)|15.7.2012 02:01
Moje maximimum ktere vymacknu z obou karet je 80% v prumeru cca 72% a to na kazde karte coz znamena 40% strata vykonu.

Nevite nekdo jak to vyresit?nekdo kdo ma skusenosti :(

- - - - doplněno - - - -

Moje maximimum ktere vymacknu z obou karet je 80% v prumeru cca 72% a to na kazde karte coz znamena 40% strata vykonu.

Nevite nekdo jak to vyresit?nekdo kdo ma skusenosti :(

- - - - doplněno - - - -

maximu zateze v hre bf3