Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Firmware routeru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    10

    Dobrý den,
    mám router Air live WL-5460-AP v2 zaktualizoval jsem firmware na verzi e19_b3_eu a ted se nemohu dostat do web managmentu...poradte jak se tam mám dostat..původní ip 192.168.1.210 mi nefunguje....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    187

    Router bude na tovarni adrese. byva to 192.168.1.1, podivej se do manualu nebo to vygoogli.

    EDIT: V servisnim manualu pisou, ze default tohohle routeru je 192.168.100.252
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    10

    Bohužel ani ta nefunguje..napíše to vždy že vypršel čas spojení a nic....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    187

    Tak zkus resetovat router do tovarniho nastaveni a znovu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Lze se připojit na Emergency Code Page z internetového prohlížeče (192.168.1.6) ? Pokud ano, zkus obnovu firmwaru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    10

    Bohužel nepřipojím se ani přes moji původní 192.168.1.210 ani přes 192.168.1.1 , 192.168.1.252 , 192.168.1.6...přes ip connfig mi to hodí jen toto :
    http://toxikdvs.rajce.idnes.cz/Desktop/#comand.jpg

    a adresa 192.168.1.254 je adresa toho přijímače co mám pod střechou (pravděpodobně) a ten patří poskytovateli připojení a je zaheslovaný...

    ps: reset AP myslíš zezadu zmačknout a podržet tlačítko reset ? tak to taky nefunguje....

    Znova nahrát firmware nemohu pokud se nedostanu do web managmentu nebo jo ?
    Naposledy upraveno uživatelem toxikdvs: 05-08-2012 v 15:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Jakým způsobem reset provádíš ?

    (Factory) Reset :

    • Press over 3 seconds to reboot this device
    • Press for over 10 seconds to restore factory settings
    • Performing the Factory Reset will erase all previously entered device settings
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    10

    jojo přesně tak,raději jsem to ted provedl znova,ale stejně se nemohu připojit přes žádnou z těch ip adres...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    187

    jen pro jistotu - pises ze si zkousel 192.168.1.252, ma to byt 192.168.100.252, predpokladam, ze si se jen prepsal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    10

    192.168.100.252 je to samé jako 192.168.1.252
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Update firmware SSD
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-10-2012, 22:39
  2. Firmware k mechanice
    Od ReMusiCZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-03-2012, 23:04
  3. Chyba pri flashovani firmware routeru
    Od |Mio| v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 11:37
  4. Jak nahrat firmware do dwl 650+?
    Od vohary v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 02:09
  5. Firmware TEAC MP-350
    Od sebloeb v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-01-2007, 15:29