Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: photoshop cs6

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    Zdravím všechny
    tak jsem si za nemalý peníz pořídil adobe photoshop cs6 extended,a hned se vyskytl problém
    pokud spustím v angličtině je vše ok,ale jakmile změním jazyk na češtinu nezobrazuje se mi v horní liště položka "3D"
    zkoušel jsem naimportovat češtinu ze starší cs5,5 ale ani tohle nepomohlo,nechápu jak je to možné když je čeština originální od Adobe
    Moc prosím nevíte jak na to? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    46

    Napsal bych spíše na jejich podporu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    to už psal minulí týden prodejce a zatím nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    není třeba něco přepsat v registu?
    No tak,to tu není nikdo kdo by to nnevěděl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,114

    Vzhledem k tomu, ze to mas za nemaly peniz, trval bych na reseni od podpory vyrobce.

    Jinak, neni na tu polozku klavesova zkratka, resp. nejde tomu priradit? Co editace prislusne listy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    jediné co jsem od podpory dostal za radu,at přeinstaluju photoshop což jsem udělal a nic
    co se týká klávesové zkratky tak jde přiřadit ale vlevo se zobrazí jen potemělé okno a nejde s tím nic dělat
    ještě mě napadlo že u staré cs5 jsem měl češtinu stáhlou z netu nemohlo by tohle být příčinou?

    ps a nejde to vrátit(dvd) jelikož podle prodejce není chyby v programu ale na mojí straně
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    46

    Řešil bych to s Adobe, psal bych jim tak dlouho dokud by mi to neopravili. Když už si něco koupím nebo platím tak to musí jet. O2 připojení jsem si taky vydupal a nakonec mi ho napotřetí spravili.
    Člověk to hold nesmí hned vzdát.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Matherdet
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    964

    Citace Původně odesláno od funn3r Zobrazit příspěvek
    O2 připojení jsem si taky vydupal a nakonec mi ho napotřetí spravili.
    Člověk to hold nesmí hned vzdát.
    Přesněje to OT ,ale na O2 jsem volal třeba i5x-6x za den a nakonec nám nabídli zrychlení netu (z 10mbit na 25) za stejný peníz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hugostieglitz
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    914

    tak se mi podařilo "přeřvat"prodejce a vzal si dvd zpět a teď musím teda počkat 30 dní ,ale nevidím to moc růžově,asi mi to vrátí že je to bez závad a reklamaci neuzná,no nic snad se za ten měsíc naučím anglicky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Grafická karta na 3D max a PhotoShop
    Od crasher.km v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-10-2010, 13:30
  2. Notebook na práci, photoshop
    Od cenelu v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 11-10-2009, 11:58
  3. Netbook a Photoshop
    Od eXerTz v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-06-2009, 21:33
  4. PC na DTP (Photoshop, Corel...)
    Od Sieben v sekci PC - archiv
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 08:00
  5. Photoshop bug nebo jsem buk já?
    Od P@pi v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 17:39