Zdravím,
mám zdroj Corsair TX 650, 650W - letos mu jsou 4 roky, stějně jako grafice GTX 260. Můj dotaz zní: chci upgradovat grafiku, na GTX 580 / HD7850/7870, podle toho co mi vyjde. Přežije to zdroj bez obav, nebo mám koupit nový? Pokud by to vyžadovalo nový zdroj, koupi grafiky musím odložit, nejsou teď peníze.
mám zdroj Corsair TX 650, 650W - letos mu jsou 4 roky, stějně jako grafice GTX 260. Můj dotaz zní: chci upgradovat grafiku, na GTX 580 / HD7850/7870, podle toho co mi vyjde. Přežije to zdroj bez obav, nebo mám koupit nový? Pokud by to vyžadovalo nový zdroj, koupi grafiky musím odložit, nejsou teď peníze.
Ten zdroj je dost silný na to, aby to zvládl. Jen bych možná zkontroloval (pro jistotu), jestli nemá nafouklé kondenzátory.
Ani bych ho nerozebíral. Tyhle Corsairy nepatřili k "outsiderům" takže pokud se do nynějška neprojevovaly žádné závady, není důvod. Zdroj upgrade grafiky přežije v pohodě :)
Zdroj jsem otevřel a nafotil, kondenzátory nafouklé nejsou, přišlo mi ale že některé cívky se částečně roztavily, omluvte kvalitu fotek přes den nemám čas takže jde o noční s bleskem. Konkrétní problém který teď řeším je propad fps při hraní Borderlands 2: ze 65 FPS na 9, bez změny scény s tím že FPS se na této hodnotě sekne. Ve specifikacích karty jsem našel že chce 75W větev a můj zdroj má jen 50W pokud se nepletu, jde mi o to jestli je zdroj v pořádku, případně jak ho můžu otestovat aniž by se poškodil a já zjistil jestli vydrží při zátěži dodávat tolik W kolik je po něm požadováno, díky za případnou radu.
2x75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2x75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required.