Chybová hláška při zapnutí notebooku
Ahoj, pokaždé když jsem chtěl zapnout notebook, tak se mi objevila tato hláška:
[CODE]
SMART Failure Predicted on Hard Disk 4: WDC WD3200BEVT-22CT0-(S1)
WARNING: Immediately back-up your data and imminent.
Press F1 to Continue
[/CODE]
Dříve, když jsem zmáčknul F1 tak Windows nabíhal strašně dlouho a nakonec ani nenaběhl (nenaběhl ani v nouzovém režimu). Proto jsem naformátoval disk a nainstaloval Windows znova, ale stále to tuto chybovou hlášku vypisuje. Po zmáčknutí F1 sice nyní Windows naběhne, ale ta chybová hláška a mačkání F1 je otravující... Myslíte si, že hard disk je na pomalé cestě do věčných lovišť? Jestliže ano, neexistuje nějaký způsob jak ho zachránit?
Prosím nevíte někdo co s tím?
Díky.
[CODE]
SMART Failure Predicted on Hard Disk 4: WDC WD3200BEVT-22CT0-(S1)
WARNING: Immediately back-up your data and imminent.
Press F1 to Continue
[/CODE]
Dříve, když jsem zmáčknul F1 tak Windows nabíhal strašně dlouho a nakonec ani nenaběhl (nenaběhl ani v nouzovém režimu). Proto jsem naformátoval disk a nainstaloval Windows znova, ale stále to tuto chybovou hlášku vypisuje. Po zmáčknutí F1 sice nyní Windows naběhne, ale ta chybová hláška a mačkání F1 je otravující... Myslíte si, že hard disk je na pomalé cestě do věčných lovišť? Jestliže ano, neexistuje nějaký způsob jak ho zachránit?
Prosím nevíte někdo co s tím?
Díky.
Raději si zazálohuj data a kup nový, prostě jde do kytek, můžeš být rád, že máš v biosu zapnutý smart, to by jsi se taky mohl jednou moc divit
Hod sem vypis SMARTu z CrystalDiskInfo ci HDTune, podle toho muzeme posoudit vaznost situace.
Ale nepocitj s tim, ze softwarove se to opravi. Disky proste odchazeji, tak tomu svemu hezky podekuj, ze te vubec varoval.
Ale nepocitj s tim, ze softwarove se to opravi. Disky proste odchazeji, tak tomu svemu hezky podekuj, ze te vubec varoval.