Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Funkčnost Win7_64bit_šedá obrazovka

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    Někdy při zapnutí pc Win7_64bit "zničehonic" zůstane bootování na šedé obrazovce gui, před naběhnutím plochy pouze s ikonou animovaného kroužku a nic víc. Pomůže jenom vypnutí a znovu zapnutí. To se pak objeví základní černá obrazovka s volbou nouzového režimu atd. Když zvolím poslední volbu (normální bootování) os pak naběhne normálně. Zajímalo by mne, co to ten systém vyvádí, když jednou to nejde a stejná procedura pak ano. Dal jsem kontrolu antivirem, konzistenci systémových souborů, checkdisk, atd. Všechno je ok. Dá se k tomu něco kloudného dodat? Vítám každou přínosnou poznámku k tématu, mimo těch ohledně kvalit windows vůbec...
    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Zhruba v té době dochází k zavádění ovladače GK. Máš aktuální verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    aktuální verze je zavádějíci pojem v tomto případě...
    toto pc hpackard s původními winxp_32 jsem upgradoval na win7_64 kvůli potřebě využít více paměti, kterou jsem tam doplnil.
    ovladač nvidia quadrofx1500 v xp hp přímo nedoporučoval novější, než nějaký z roku 2009. Když jsem to ignoroval a zkusil update, blblo to (chyby dll, blue screeny), tak jsem to vrátil. Tady to už nevím vůbec, jestli je nějaký doporučený pro win 7, takže tápu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    O jaký typ notebooku se jedná (modelové označení)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    186

    je to desktop HPXW4400 5let starý(core duo 6600 2,4Ghz,4Gbram, grafika nVidia quadro fx1500, c:ssd120Gb)
    info tady http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c00775230
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. obrazovka
    Od Overdose v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-07-2011, 11:50
  2. Jak otestovat funkčnost zdroje
    Od Libor A. v sekci Zdroje
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 14:08
  3. Černá obrazovka po nabootování XP - nenaběhne přihlašovací obrazovka
    Od xslide v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 12-08-2009, 20:17
  4. DDR1: Funkčnost DDR400 na desce s DDR333
    Od WeiShark v sekci Operační paměti
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-04-2008, 22:28