Primární požadavky: vysoký výkon
Zdravím,
potřeboval bych doporučit herní notebook, ikdyž převážná část mého trávení u něj bude mít pracovní záměr, jehož rozpočet by se měl pohybovat okolo částky 25 000Kč.
Půjde o úplnou náhradu za stolní PC, proto mezi má kritéria nepatří velikost displeje, výdrž baterie a stejně tak i hmotnost.
Plánuji do budoucna koupit televizi, kterou budu využívat jako monitor, jež připojím k notebooku. NB budu přenášet pouze výjimečně, proto mám na výběr z většího spektra daných modelů.
..Dále bych chtěl říct, že nemám moc velký přehled o tom, co nového se má objevit na trhu, takže váhám, kdy bude nejlepší doba koupě, nejvýše však čekám do vánoc, nejlépe ale ihned.
Teď už bych přešel k mým požadavkům, jež má NB splňovat. Určitě bych ocenil svižnost systému při práci. Pod pojmem
práce si představuji jednoduché programování (C++, C#..), práce s grafickými softwary (3DS MAX, PhotoShop), CryENGINE Editor,
kvůli škole také AutoCAD a jiné podobné programy. Samozřejmě bych vyžadoval co nejdelší životnost zařízení, dlouhou záruku, jenže vím jak to u NB chodí.
Hry budu hrát často, ale přestože jsem notebook označil jako herní, nebude to hlavní záměr. Každopádně mám zájem hrát novější hry (2011..) jako je TDU2, GTA5, Crysis3...
Předem moc děkuji za veškeré rady a doporučení.