Flash disk formátování
Zdravím.Nevíte někdo jak dostat na flashku větší film než 4GB, aby šel přehrát na TV.
Mám flashku Verbatim 64GB a úplně novou 3D tv Samsung.
Mám flashku Verbatim 64GB a úplně novou 3D tv Samsung.
Zkoušel jsi si ten film v TotalCommanderu rozdělit na 4gigové kusy patřičně očíslované pod stejným názbem souboru a to pak z FAT32 přehrát?
Tak co jsem hledal na internetu, tak bohužel souborový systém NTFS opravdu není podporován. Vyzkoušej radu uživatele StD.
EDIT: Rozdělení souboru v Total Commanderu: Klikni na daný soubor a poté vyber z menu Soubor -> Rozdělit soubor
EDIT: Rozdělení souboru v Total Commanderu: Klikni na daný soubor a poté vyber z menu Soubor -> Rozdělit soubor
[ATTACH=CONFIG]26601[/ATTACH]
- [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (VirtualDub)
- MKVToolNix (dělení *.mkv)
PŘESNĚ jak napsal r34ktor - v tom menu jsou jen přednastavené hodnoty na výměnná media pro výběr... Nadatluj tam přes to rovnou 4000MB (bez mezery) a budeš mít čtyřgigové soubory.
Tak nevím, ale v návodu k televizoru je uvedena podpora souborových systémů FAT16, FAT32 A NTFS. Jestli spíše není problém ve filmu (nepodporované rozlišení, zvukový, či video kodek apod.).
[QUOTE=rover416;512637]Tak to sice comander rozdělí ,ale na příponu 001 což v telce nepřehraju.[/QUOTE]
A co ti brání ty soubory přejmenovat s původní příponou? Příklad= (za * si dosaď ts, mpg, vob, avi, nebo mkv, netuším, v jakém kontejneru to máš):
Titanic001.*
Titanic002.*
atd.
a přehrávej za sebou
@r34ktor: On už Ťamťung začal platit výpalné M$, že smí používat NTFS? Není tam překlep? - správně NFS ext2 nebo 3 je u PVR běžný. Na jaký je to straně toho návodu? 800 stran se mi zrovna procházet nechce a to na str. 585 na to vypadá, jestli je to jediná zmínka.
A co ti brání ty soubory přejmenovat s původní příponou? Příklad= (za * si dosaď ts, mpg, vob, avi, nebo mkv, netuším, v jakém kontejneru to máš):
Titanic001.*
Titanic002.*
atd.
a přehrávej za sebou
@r34ktor: On už Ťamťung začal platit výpalné M$, že smí používat NTFS? Není tam překlep? - správně NFS ext2 nebo 3 je u PVR běžný. Na jaký je to straně toho návodu? 800 stran se mi zrovna procházet nechce a to na str. 585 na to vypadá, jestli je to jediná zmínka.
U mě je to strana 562. Ale to není podstatné.
Naopak by mi při podpoře velkých externích pevných disků přišla absence NTFS divná.
Naopak by mi při podpoře velkých externích pevných disků přišla absence NTFS divná.
Proti logice to sice je, ale licence NTFS je za peníze a NFS zadarmo. Taky tu jeden NFS-hdd jedouci v síti v PVR mám a normálně to je v rámci podmínek LAN a DLNA "viditelné a přehratelné"...
Hlavně neztrať ten současně vytvořený soubor *.crc (kontrolní součet). Ten budeš potřebovat pro případné zpětné spojení těch dílů dohromady... ;)
Tak mám zase problém. Když ten film v comanderu rozdělím na dvě části, tak jde přehrát jen první část.
A v PC v nějakém sofwarovém playeru jako MPC, VLC apod. to hraje? Pokud ano, pak je ten player v TV absolutní krám, když neumí automaticky rozeznat typ souboru podle přípony a bez hlavičky na začátku...
Video
Rozlišení: 1920x800
Kodek: ffh264
bitrate: 0 bps
Audio
Kodek: a52
bitrate: 384 kbps
Kanály: 6
Audio stopy
cze
Titulky
cze
Rozlišení: 1920x800
Kodek: ffh264
bitrate: 0 bps
Audio
Kodek: a52
bitrate: 384 kbps
Kanály: 6
Audio stopy
cze
Titulky
cze
A kontejner? Jestli MKV, tak použij to, co ti tu už dal link Kevin00 v postu #13, případně se dále ptej vedle v této sekci, já HD nedělám:
https://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php/17-Editace-videa
V každém případě ti jde o rozdělení (SPLIT) na 2 či více samostatných souborů, abychom tu s tím nestrašili v sekci Flashdisky...
https://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php/17-Editace-videa
V každém případě ti jde o rozdělení (SPLIT) na 2 či více samostatných souborů, abychom tu s tím nestrašili v sekci Flashdisky...