Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: připojení repro k PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    6

    Dobrý den potřeboval bych připojit 5.1 reprosoustavu k PC. Můj problém je v tom že od Sw vede 6 cinch kabelů k PC a já to k PC mohu připojit jen přes jeden Jack 3,5mm. Koupil jsem si redukci, takže 1/3 hraje ale zbytek nevím jak připojit. Existuje nějaká speiální redukce nebo kabel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Jaký máš počítač? Jakou zvukovou kartu? Ale pokud nemá počítač 5.1 výstup, tak ti je 5.1 reprosoustava bez nové zvukovky nanic
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    6

    aha aha no právě v tomhle se moc nevyznám počítač je Acer Aspire a zvuková karta to opravdu nevím. Ale v nastavení PC zvuky tam to de normálně přehodit na 5.1. Teď mám prostě zapojenej jeden kabel do Pc a hraje to v pohodě ale prostě ty další 2 ještě no. Myslel sem si totiž že bude stačit nějak ty 3 kabely sloučit do jednoho jacka ale co sem koukal na internet nemohl sem takovou redukci najít a příde mi dost zbytečné stavět piramidu z toho protože tak ze 4 různých redukcí by to šlo dyžtak děkuju za čas no .)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Ono když ty jacky sloučíš, hrát to sice bude, ale ze všech to samé nebo přinejlepším stereo-> nebude nic 3D. Acer Aspire je notebook, takže zespodu by měla být nálepka s modelovým číslem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    6

    hele notebook to určitě není to poznám a je tady Aspire M3641
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    6

    Ještě teda mohu zaslat fotky zdířek jestli to teda pomůže?
    Naposledy upraveno uživatelem uberouno: 31-08-2012 v 13:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Pokud to je stolní PC, tak musí mít zezadu minimálně 3 jack vstupy. Vždy 2 cinche náležicí páru beden musíš spojit do 1 stereo jacku a zapojit viz níže. Obrázky můžeš nahrát přímo na fórum a používej edit místo psaní 2 postů hned po sobě.

    Jestli umíš trošku anglicky:
    http://www.addictivetips.com/windows...your-computer/

    EDIT:
    Příklad redukce 2×Cinch -> stereo jack. Pokud jsem tě správně pochopil, tuto potřebuješ 3×.
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507O0BM0CO0L0
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    6

    Ano je to stolní PC a je tam dokonce 5 vstupů ale hraje jenom jeden což je divné jestli se to dá nějak nastavit v PC to opravdu nevím a právě to jsem si myslel ty redukce 3 mám už dávno koupené ale když to tam připojím všechny 3 tak bohužel nehrajou a nevím jak zprovoznit ty ostatní vstupy. A děkuju za ten anglický článek ten mi hodně pomohl jenom nevím kde mám najít to nastavení to jak je zobrazeno v sekci Software Configuration.
    První obrázek je PC a druhý SW problém je v tom že hraje jen ten zelený.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2012-08-31 12.07.40.jpg 
Zobrazení: 2122 
Velikost: 1.49 MB 
ID: 26708   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2509308018_2.jpg 
Zobrazení: 455 
Velikost: 44.6 KB 
ID: 26709  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Musíš v nastavení zvukovky zapnout ty ostatní potřebné jacky. Do nastavení zvukovky by jsi se měl dostat přes tray - ikonku vpravo dole na spodní liště (bude mezi ikonkami vlevo dole od hodin, jak je nastavení hlasitosti). Pravděpodobně má podobu hnědého repráčku a je pojmenovaná správce zvuku realtek. Nejdřív zapoj všechny kabely a pak v tom nastavení nastav 5.1 a přiřaď jednotlivým výstupům správné bedničky (přední, zadní a subwoofer).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    6

    Jo děkuji už jsem na to přišel. Akorát je problém že musím sehnat kabelovou redukci ty pevné se tam nevejdou ale to už je OK. Moc děkuji za váš čas moc ste mi pomohl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Brum z repro po připojení monitoru
    Od Defie v sekci Audio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-06-2013, 01:20
  2. Repro do 500
    Od Belbas v sekci Audio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2009, 18:08
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-01-2009, 21:13
  4. Repro k PC 5.1
    Od Janeks v sekci Audio
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 22:04
  5. new repro
    Od wolf007 v sekci Audio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 01:49