Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Počítač nezobrazuje žádné zařízení připojené přes USB

Varbr (3)|31.8.2012 14:02
počítač mám už dva roky a ještě se mi to nestalo. Dneska je to poprvé vložil jsem Externí disk zobrazil se mi na liště i ve správci, ale ne v tento počítač. Poté jsem to vyzkoušel na jiném pc a tam to fungovalo. Zkusil jsem tedy ještě telefon ten se také zobrazil na liště i ve správci, ale ani tentokrát ne v tento počítač. Potřeboval bych pomoc zkusil jsem už všechno co vím a znám. Prosím o pomoct. Předem děkuji za pomoc.
zsdx (2098)|31.8.2012 15:18
Vsechno je jednou poprve ;)
v liste = zelena sipecka vedle hodin pro korektni odebrani? Ma u Velkokapactiniho zarizeni (po jednom kliknuti) v zavorce pismeno(pismena)?
ve spravci = zarizeni (bez otazniku, vykricniku?) nebo disku (je videt oddil?)
Varbr (3)|31.8.2012 17:05
Ano je tam zelena šipečka. Ne žádná písmena tam nejsou. Ano ve správci je bez otazníku či vykřičníku. Ne oddíl vidět také neni.
Varbr (3)|1.9.2012 09:51
[QUOTE=zsdx;513388]Vsechno je jednou poprve ;)
v liste = zelena sipecka vedle hodin pro korektni odebrani? Ma u Velkokapactiniho zarizeni (po jednom kliknuti) v zavorce pismeno(pismena)?
ve spravci = zarizeni (bez otazniku, vykricniku?) nebo disku (je videt oddil?)[/QUOTE]

Ano zelená šipečka tam je. Ve správci se zobrazuje vše bez vykřičníků i otazníků. oddíl u disku viděl není. Ne žádná písmena v závorce nejsou ano písmenko.

- - - - doplněno - - - -

[QUOTE=zsdx;513388]Vsechno je jednou poprve ;)
ve spravci = zarizeni (bez otazniku, vykricniku?) nebo disku (je videt oddil?)[/QUOTE]

Ano zelená šipečka tam je. Ve správci se zobrazuje vše bez vykřičníků i otazníků. oddíl u disku viděl není. Ne žádná písmena v závorce nejsou ano písmenko.