Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Novy HDD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    1

    Ahoj, koupil jsem si novy HDD http://www.alza.cz/seagate-barracuda...at-d285783.htm
    (doufam ze ma dve plotynky, v alze mi to nebyl schopnej nikdo rict). Jelikoz jsem docela laik, ptam se, je potreba formatovat (cokoliv jineho delat) s novym hdd, jeste pred tim, nez tam dam windowsy?

    Diky predem za odpoved.
    Naposledy upraveno uživatelem Queedo: 05-09-2012 v 14:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    nie je potrebné nič robiť ... pri inštalácii win budeš mať na výber, kam chceš winy nainštalovať (pokiaľ máš disky alebo partície dve a viac), prípadne vytvoriť na novom disku partíciu alebo dve a viac
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    132

    Instalační software se bude sám ptát. Klidně někde mrkněte do příručky k windows. A když se vám to pak nebude líbit, tak proces instalace můžete opakovat dle libosti. Formátovat netřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Jds Jds je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele Jds
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    107

    Zdravím a jeto přesně tak jak se píše výše.Co se týká počtu ploten tak se mi to zdá volaaké čudné v odkazu na stránku alzy se píše že disk má jednu plotnu.Kupoval jsem disk stejné značky 500gb a má 1 plotnu tudíž 250gb na vrstvu ale ,nacpat na 1 vrstvu 1Tb je trochu moc nevím a domnívám se že skutečně má vic než 1plotnu.Zdar a sílu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Plotny má dvě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Co si budem povidat, obcas trochu hledani neskodi Ale spis me zarazi, ze si nekdo koupi disk a neprecte si recenze a tepr potom hleda kolik ma ploten. Stejne je ta informace k nicemu
    Cituji:" Při případné koupi však dávejte pozor na modelové označení, na trhu se totiž objevují i další disky označené Barracuda 7200.12 bez 1TB ploten. Ty mají jen modely ST1000DM003 (1 TB), ST1500DM003 (1,5 TB), ST2000DM001 (2 TB) a ST3000DM001 (3 TB). "

    Ja si ho koupil minuly tyden taky, teda u konkurence o 300Kc lacinejs a ma 2 plotny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nový PC
    Od Roman008 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 15-08-2009, 00:10
  2. Nový Hdd
    Od hydrovany v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2009, 22:46
  3. Nový PC
    Od Chromečka v sekci PC - archiv
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 02-09-2008, 15:17
  4. Nový PC
    Od robotic v sekci PC - archiv
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 24-08-2008, 13:11