Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244

    Rozdíl mezi chipsety AMD 770 a AMD 970 najdeš zde. Pro Tebe asi podstatný rozdíl je HT ve verzi 3.1, podpora FX procesorů a podpora IOMMU.

    Důvod k ještě dražší desce, než-li navrhovaná ASRock 970 Extremem 3 ? Vybavenost je v podstatě stejná, rozdíl v 1x USB 3.0, 1x FireWire a podporou AMD Quad CrossFireX/ 3-Way CrossFireX/ CrossFireX a NVidia SLI ... využiješ to ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Ani mi nemluv,tu Extreme 3 na Alze nemaj momentálně a čekat na ní nechci. Přepořítal jsem financ a nějak se vlezu i když bych potřeboval ještě mechaniku,mam ještě bez SATA
    Takže na instalaci woken si ji budu muset zatím někde vypujčit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244

    Chceš kupovat DVD mechaniku jen kvůli instalaci Win ? Instaluj Win z USB flash disku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Tak zajedno jsem to ještě nikdy nedělal a za druhý mám jen 4Gb flash,pak teda mam i 16Gb,ale tam se často něco na ní pokazí,je divná.
    To bych nastavil nějak v biosu aby první bootovalo z USB?
    Stačilo by jen překopírovat obsah dvd z win7 na to USB nebo se to ještě nějak upravuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Dík za infa,už sem taky sám něco pohledal a zrovna stejný programek jak hodil lavjoy. Teď sem se s tím přes hodinu pral.
    Nejdřív mě to nechtělo ani naformátovat flash,dělal sem to asi 4x než se to povedlo,vždy se to zakouslo na 79%. pak dvakrát vypalování z disku,poprvé to taky zamrzlo už na 0%,tak snad už se to teď povedlo.
    Dneska jedu vyzvednout komponenty a zkusím to skompletovat a oživit....bohužel dnes taky přivezli myčku,takže ta je tak nějak priorita si myslí manželka snad mi zbyde nějaký čas
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244

    Já ukládám instalaci Win7 na USB flash disk pomocí programu UltraISO.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Tak to bych mohl taky udělat obraz disku v ISO až to složím a nainstaluju potřebné.
    Věci mam doma,zálohuju co potřebuju a pujdu to překopat,snad to rozchodim z té flash.
    Ještě ohledně toho box chladiče u PhenomII 965,má s ním někdo zkušenost jak je to uřvaný a jak to stíhá? Jestli ho mám zkusit nebo dát svuj starý CoolerMaster RR-CCH-L9U1 Hyper TX 2 ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244

    Pomocí UltraISO (musíš spustit jako správce) otevři DVD, poté vyber Vypálit ISO obraz na USB a spustíš akci. Za 10 min máš hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Tak sem zjistil že mě došla pasta na procík,tak tam opravdu musím dát ten box chladič
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,244
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    No já ji tu měl,ale sdělal sem jí už a jednu mám v práci.
    Jinak už složeno a běží instalace z USB tak snad to dopadne.
    Máte někdo odzkoušený nějaký slušný chladič CPU na AMD za rozumný peníze aby to uchladilo i v případě taktování?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Máš s ním nějakou zkušenost?

    Tak uspěšně všechno nainstalovano,teď se už jen poprat s nastavením těch ulitek na zrychlení LAN,USB a RAM
    Ten chladič budu muset pořešit co nejdříve,ten box je neskutečně uřvanej
    Naposledy upraveno uživatelem bexxx: 08-09-2012 v 20:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VencaX
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3,706

    Je to slušnej levnej tichej chladič. Dával jsem ho do několika sestav, nikdy s ním nebyl žádný problém. Za tu cenu je to jasná volba a po jiném bych nešel. Za vyšší cenu potom Scythe Mugen 3, Ninja 3 nebo Mine 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade PC v ceně 10 000 - 12 500 Kč
    Od Nixonson v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-09-2014, 19:21
  2. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od Ondrasss v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-04-2013, 16:09
  3. Upgrade PC v ceně 12 500 - 15 000 Kč
    Od bulhy v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 23-10-2011, 13:00
  4. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od nothar3 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 15:58
  5. Upgrade PC v ceně do 5 000 Kč
    Od JAKIS0 v sekci PC - upgrade
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 14:58