Zdravím a prosím o vyjádření.Dostal se mi do ruky zdroj BESTEC BST ATX-300- 12Z BC.Jak moc je to kvalitní zdroj nebo je to nějaký shit.Máte někdo skušenost.Díky za vyjádření.Zdar a sílu.
Koukal jsem a stojí jen pár korun + je to neznámá značka. Pokud nemá nafouklý kondíky, tak bych se ho nebál bát do starší, nebo nenáročný sestavy, ale do nový sestavy kde by byl dost zatíženej bych se bál.
S vybaveností zdroje (1x 24pin motherboard, 1x 4pin 12V, 5x molex, 2x SATA, 1x Floppy) a 19 A na + 12V větvi se dá zdroj použít pouze pro kancelářské či low-end sestavy.
Díky za rychle odpovědi.Nepočítám s jeho využitím do nějakého herního děla.Ale je fakt že jsem ho porovnával s 400W zdrojem a ten Bestec váží 1x tolik než ten 400W.Tak by mohl něco vydržet a to zvláště když je zadarmo.Díky
[QUOTE=Jds;515032]Ale je fakt že jsem ho porovnával s 400W zdrojem a ten Bestec váží 1x tolik než ten 400W.Tak by mohl něco vydržet a to zvláště když je zadarmo.Díky[/QUOTE]
Jestli to nebude způsobeno jeho špatnou účinností a tím pádem větší potřebou chladit součástky.
Jestli to nebude způsobeno jeho špatnou účinností a tím pádem větší potřebou chladit součástky.