outlock nastavení
Ahoj.potřebuju radu od někoho kdo rozumí outlocku.Měl jsem tam mail(na seznamu).měnil jsem nastavení pošty z pop3 na imap ale to není tak podstatné.Najednou se mi tam vyskytli dva učty se kterými jsem si nevěděl rady.proto jsem zvolil nejjednodušší metodu a office odinstaloval a nainstaloval znova.Bohužel problém přetrvává.když chci outlock otevřít vyskočí mi tabulka kde je napsáno že nejde najít soubor záloha pst.poradte mi co mám dělat dál.nedostanu se ani k nastavení učtu.
Teď jsem tam žádal heslo a v outlooku se mi vytvořila jakási záloha.nastavim si přes imap účet.vše jde ale nemám tam třeba položku odstraněne zprávy.proto mi příchozí maily nejdou ani smazat.poraďte kde dělam chybu.
Ahoj.ještě přidám obrázek.Jde mi oto že tam mám otevřené nahoře outlock zaloha.jakmile přidám novej učet tak se mi objeví podtím.příchozí maily nejdou smazat-píše chybí složka odstraněná pošta.To co jde vidět na obr. jako zaloha outlock není učet.tzn. že mi nejde odstranit.
ahoj.přiložím jěště dva obrázky.jsem zoufalej z toho že mi ta zk3. nejde odebrat.jak mám proboha dostat ven ten datovej soubor když to nejde?nemám tam ani žádnej mail.viz. obr.
Vytvor si v Outlooku novy profil a ono si to vytvori jiny vychozi PST soubor. Nebo viz rada na obrazku - vytvorit dalsi PST, nastavit jako vychozi a zk3 smazat. Potom staci spravne nastavit emailovy ucet (ne automatiku, ale rucne dle napovedy na Seznamu).