Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nefunkční www adresa - ale pouze na mém PC - poraďte

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Ahoj všem
    Kdo pomůže. Už dva dny se nemohu připojit na 1C company fórum (http://forum.1cpublishing.eu/index.php). Problém je, že všem okolo funguje normálně. Přitom si nejsem vědom jakéhokoliv zásahu do PC. Nefunguje to ani v jednom prohlížeči. Tak jsem si nechal vyjet diagnostiku z IE a zde je obrázek :
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: potize.jpg 
Zobrazení: 82 
Velikost: 56.0 KB 
ID: 26891
    Už jsem projel PC všemožnými spyware ale stále nic... tak fakt netuším. Poradí někdo jak odstranit tento zádrhel

    Děkuji předem za jakoukoliv pomoc !

    Jarda
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    192

    Vyzkoušej připojení na tuto adresu:
    http://www.dns-ok.cz/

    Jinak info na:
    http://www.root.cz/zpravicky/trojana...www-dns-ok-cz/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Challenger_ii Zobrazit příspěvek
    Vyzkoušej připojení na tuto adresu:
    http://www.dns-ok.cz/

    Jinak info na:
    http://www.root.cz/zpravicky/trojana...www-dns-ok-cz/
    Tady vše v pořádku...
    Nastavení DNS = V POŘÁDKU

    Tak nevím co dál...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    192

    "Start" - "Spustit" - "CMD" příkaz "ipconfig" s parametry:
    ipconfig /flushdns
    pak
    ipconfig /release
    potom
    ipconfig /renew

    a vyzkoušej problematický link.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od Challenger_ii Zobrazit příspěvek
    "Start" - "Spustit" - "CMD" příkaz "ipconfig" s parametry:
    ipconfig /flushdns
    pak
    ipconfig /release
    potom
    ipconfig /renew

    a vyzkoušej problematický link.
    Tak ani tohle nepomohlo ... jsem zo toho docela vedle jak se tohle může stát.. a hlavně jak to rozchodit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    14

    Ještě jedna zvláštnost. Stránky http://1cpublishing.eu jdou otevřít normálně ale jakmile překliknu například na games tak se stránka nenačte ale z důvodu že adresa vyskočí následující:
    http://www.1cpublishing.eu/games . Jakmile smažu www tak stránka naběhne. Zkoušel jsem to i u toho inkrimovaného fóra a testoval jak http tak i https ale tam bez reakce.. jen kdyby to pomohlo ... Jen pro upřesnění můj systém je W7/64 originál home edition.
    Naposledy upraveno uživatelem Alan Grey: 07-10-2012 v 10:06 Důvod: uprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Zkus odstranit sušenky, historii a pod. v prohlížeči
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. E-mailová adresa
    Od diablo311 v sekci Volná témata
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-11-2014, 21:53
  2. IP adresa
    Od bexxx v sekci Programování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-01-2010, 11:59
  3. IP adresa
    Od hahumikkk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-07-2009, 20:27
  4. IP adresa
    Od Petrenka_shw v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-11-2007, 10:38