![Amprius uvádí křemíkové Li-Ion baterie SiCore s 370 Wh/kg, dodávky začnou v řádu týdnů 61508/amprius-sicore-battery-50.webp](amprius-uvadi-kremikove-li-ion-baterie-sicore-s-370-wh-kg-dodavky-zacnou-v-radu-tydnu/61508/img/amprius-sicore-battery-50.webp)
Nejde zapnout pc ,roztočí se vše až na grafickou kartu
Dobrý den ,koupil jsem si tyto komponenty a sestavil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] po zapnutí pc se vše točí až na gk ,té se jenom protočí větráčky na monitoru nic ,přídavné napájení a vše je zapojené... děkuji za každou radu ,ale osobně si myslím ,že je vadný zdroj
Nemusi to byt nutne zdroj ale klidne graficka karta. Spis to vypada na zakladni desku. Chtelo by to odpojit vse neuzitecne a zapnout pouze s jednim moduler RAM, bez HDD, DVD apod.
Muzes taky zkusit spustit PC s odpojenym pridavnym napajenim Gk, melo by to zacit pipat.
Zkus RESET BIOSu.
Taky odpoj veskere ventilatory.
PS: Kosik neni videt.
Pipa PC?
Muzes taky zkusit spustit PC s odpojenym pridavnym napajenim Gk, melo by to zacit pipat.
Zkus RESET BIOSu.
Taky odpoj veskere ventilatory.
PS: Kosik neni videt.
Pipa PC?
RESET BIOSu si provedl?
Odpoj i vse ostatni jak jsem napsal.
Tady je prave problem, ze jsi to sestavoval z novych veci a tak nevis, zda-li je nejaka vadna. Muze to byt prakticky cokoliv. CPU,MB,GK,zdroj i RAM. Zkus vyndat RAM a spustit PC. Jestli bude pipat. Mas pripojeny Speaker?
Taky to muzes zkusit spustit uplne bez grafarny, taky by to melo pipat. Nebo bez CPU - taky pipa.
A pokud pipat nebude, videl bych to na desku nebo zdroj.
Odpoj i vse ostatni jak jsem napsal.
Tady je prave problem, ze jsi to sestavoval z novych veci a tak nevis, zda-li je nejaka vadna. Muze to byt prakticky cokoliv. CPU,MB,GK,zdroj i RAM. Zkus vyndat RAM a spustit PC. Jestli bude pipat. Mas pripojeny Speaker?
Taky to muzes zkusit spustit uplne bez grafarny, taky by to melo pipat. Nebo bez CPU - taky pipa.
A pokud pipat nebude, videl bych to na desku nebo zdroj.