Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nejde zapnout pc ,roztočí se vše až na grafickou kartu

Malcolmekkk (22)|11.10.2012 17:29
Dobrý den ,koupil jsem si tyto komponenty a sestavil [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] po zapnutí pc se vše točí až na gk ,té se jenom protočí větráčky na monitoru nic ,přídavné napájení a vše je zapojené... děkuji za každou radu ,ale osobně si myslím ,že je vadný zdroj
Georginek (2957)|11.10.2012 17:32
Nemusi to byt nutne zdroj ale klidne graficka karta. Spis to vypada na zakladni desku. Chtelo by to odpojit vse neuzitecne a zapnout pouze s jednim moduler RAM, bez HDD, DVD apod.
Muzes taky zkusit spustit PC s odpojenym pridavnym napajenim Gk, melo by to zacit pipat.
Zkus RESET BIOSu.
Taky odpoj veskere ventilatory.

PS: Kosik neni videt.

Pipa PC?
Malcolmekkk (22)|11.10.2012 17:39
Pc nepípá a link jsem opravil ,mělo by to zobrazovat ,hdd odpojil a stejně furt to samé
Georginek (2957)|11.10.2012 17:42
RESET BIOSu si provedl?
Odpoj i vse ostatni jak jsem napsal.

Tady je prave problem, ze jsi to sestavoval z novych veci a tak nevis, zda-li je nejaka vadna. Muze to byt prakticky cokoliv. CPU,MB,GK,zdroj i RAM. Zkus vyndat RAM a spustit PC. Jestli bude pipat. Mas pripojeny Speaker?
Taky to muzes zkusit spustit uplne bez grafarny, taky by to melo pipat. Nebo bez CPU - taky pipa.
A pokud pipat nebude, videl bych to na desku nebo zdroj.
Malcolmekkk (22)|11.10.2012 17:46
Reset biosu jsem provedl ,speaker je zapojen dobře ,zkusim to povytahovat
Malcolmekkk (22)|11.10.2012 17:56
Tak už se neroztočí vůbec nic uděláto se všim tak jako ta grafika ,protočí se a vše se vypne ,kontrolka napájení furt svítí
Georginek (2957)|11.10.2012 18:50
Ja myslim, ze je to vadna zadkladni deska nebo zdroj, ale spis deska. Mas moznost zkusit prohodit nektere komponenty?