Původně odesláno od
VencaX
Já teda nevím, kdo z nás dvou tu začal být ten nepříjemný, ten kdo si tu celou dobu hrál na toho chytrého a přitom se celou dobu choval jako namyšlený arogantní blbec, ale já to rozhodně nebyl. Rozhodně ale také můžu potvrdit to, co píšete, že srážka s blbcem je největší katastrofa... Možná že bychom si ušetřili velké množství tlachání o ničem a ještě větší množství vašich urážek, kdybyste se celou dobu nechoval jako výše zmíněný blbec a byl aspoň z poloviny tak slušný člověk, jako já (a to sám o sobě říkám, že moc slušný člověk nejsem).
Jsem hrdý na to, že jsem dokázal takovou dobu odolávat vašim urážkám, protože to akorát dokazuje, jak silná osobnost dokážu být a že se nesnížím na úroveň někoho s vaší "úžasnou" povahou.
Doufám, že teď budu mluvit za většinu pravidelného osazenstva tohoto fora, když řeknu, že bych byl převelice rád, kdybyste se tu už vícekrát neukazoval a raději šel rovnou za tím vaším ochotným rádcem, ze kterého jste ještě blbce neudělal (tedy aspoň si to myslím, když byl tak ochotný vám pomoci).